23 / 04 / 2024

Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy ev fiyatları!

Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy ev fiyatları!

Firma: Güvenilir İnşaat

Proje: Dareyn Bakırköy

Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy ev fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatları 9 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede metrekare birim fiyatları 12 bin 500 TL'ye kadar yükseliyor



Bakırköy'de İstanbul'un Avrupa Yakası içinde yer alan  Dareyn Bakırköy  projesi, Güvenilir İnşaat tarafından yükseliyor. Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy ev fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy kapsamında toplam arsa alanı 8 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Doğa Yatırım tarafından pazarlaması yapılan projede toplam 214 konut yer alıyor. 


3 bin metrekare ticari alandan oluşan Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy kapsamında dairelerin alanları 53 metrekareden başlıyor ve 390 metrekareye kadar yükseliyor. 


Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy Evleri kapsamında tek blok bulunuyor. 5 katlı iç avlulu tasarlanan Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy Evleri kapsamında 1 kat sosyal tesisler için ayrılmış durumda. 


Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy Evleri satılık daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dublex, 3+1, 3+1 dublex ve 4+1 dublex olarak tasarlandı. 


 Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy ev fiyatları!


Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy ev fiyatları!

Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy ev fiyatları kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 9 bin 500 TL ile 12 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy Evleri teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlendi. Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy Evleri kapsamında yüzme havuzu, fitness merkezi, oyun alanları, dinlenme alanları, sauna, hamam, buhar odası ve depo alanları bulunuyor. 


Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 oranında peşinata 13 ay faizsiz vadelendirme ve yüzde 25 oranında peşinata 20 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


Proje kapsamında yüzde 50 peşinat ödemesi yapılırsa, yüzde 2 indirim ve 30 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Projede yüzde 10 peşinat sonrasında ise yüzde 10'luk 4 ara ödeme yapıldıktan sonra geri kalanı ise banka kredisiyle ödeniyor. 


Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy Evleri adres : Zuhuratbaba Mah. Zuhuratbaba Cad. No: 23-27 Bakırköy-İstanbul


Güvenilir İnşaat Dareyn Bakırköy Evleri iletişim

Tel : 0212 561 11 21

Web: http://dareynbakirkoy.com/


projeye sor



Geri Dön