29 / 03 / 2024

Guy MEDD Golfkent'i görmek için Ankara'ya geliyor!

Guy MEDD Golfkent'i görmek için Ankara'ya geliyor!

Üst düzey yöneticilerine, kraliyet ailelerine gayrimenkul danışmanlığı yapan Guy MEDD, “çok heyecan verici bir proje” olarak nitelediği Golfkent’i görmek ve bilgi almak için TURYAP’ın misafiri olarak Ankara’ya gelecek.



TURYAP‟ın tek geliştirici ve yatırımcı olarak hayata geçirdiği  Ankara  Golfkent projesi, uluslararası gayrimenkul yatırımcılarının da dikkatini çekti. Londra‟da kurulu ofisiyle birçok uluslararası firmaya, üst düzey yöneticilere, kraliyet ailelerine gayrimenkul alım ve yatırım danışmanlığı yapan, gayrimenkul sektörünün çok yakından takip ettiği ödül programı International Property Awards‟ın jürisinde de yer alan Guy MEDD, Golfkent projesini incelemek ve bilgi almak için TURYAP‟ın misafiri olarak 15 Haziran‟da

Türkiye‟ye gelecek.



TURYAP üst düzey yöneticisi İsmail ÖZCAN‟ın verdiği bilgiye göre, uluslararası çapta gayrimenkul projelerini takip eden Guy Medd, danışmanlık yaptığı kişi ve kurumlara yatırım için önereceği ülkeler arasında Türkiye‟ye de ilk sıralarda yer vermek istiyor. Bir vesile ile kendisiyle tanıştığını ve Türk gayrimenkul sektöründen ve yürüttükleri Golfkent projesinden kendisine bahsettiğini ifade eden ÖZCAN,“Guy Medd, Türk gayrimenkul sektörünün gelişimini yakından takip ediyor ve ülkemizde hayata geçen projelere ilgi duyuyor. Hem sektörü yakından gözlemlemek hem de “oldukça farklı” olarak nitelediği Golfkent‟i yerinde incelemek için ülkemize gelmeye karar verdi” dedi.



Guy MEDD‟in “uluslararası yatırımcıların „ilginç proje‟ arayışında olduğunu ve Türkiye‟nin bu anlamda son dönemde öne çıktığını” ifade ettiğini vurgulayan İsmail ÖZCAN, yakın zamanda, Mimar Bünyamin DERMAN‟ın tasarladığı yeni etapların inşaatına başlayacakları Golfkent için uluslararası çapta yatırımcılar ve alıcılar ile de temaslara başladıklarını, uluslararası tanınmışlığı üst seviyede olan Guy MEDD ile de bu çerçevede Golfkent‟in uluslararası tanıtımı ve yatırımcı ilişkileri yönetimi için işbirliği yapmayı hedeflediklerini söyledi.


Geri Dön