23 / 04 / 2024

Guy MEDD

Guy MEDD

Üst düzey yöneticilerine, kraliyet ailelerine gayrimenkul danışmanlığı yapan Guy MEDD, “çok heyecan verici bir proje” olarak nitelediği Golfkent’i görmek ve bilgi almak için TURYAP’ın misafiri olarak Ankara’ya gelecek.

Medd Garden Hotel Trabzon'da açıldı!

Medd Garden Hotel Trabzonun Maçka İlçesine bağlı Esiroğlu beldesinde hizmete açıldı. Otel toplam 58 oda olup, 55’i standart 3’ü özel odadır ve odalarımızın hepsi doğa manzaralıdır.

Türkiye iş güvenliği konusunda ilerleme kaydetti!

ILO Direktörü Guy Ryder ile beraberindeki heyet yarın Ankara'da başlayacak G20 toplantıları öncesinde Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunu (TİSK) ziyaret etti.

MEDD, TURYAP yetkilileriyle Golfkent’i görüştü!

Londra’da kurulu ofisiyle birçok uluslararası firmaya, üst düzey yöneticilere, kraliyet ailelerine gayrimenkul alım ve yatırım danışmanlığı yapan Guy MEDD, Ankara’da Golfkent projesini ziyaret etti.

Guy MEDD Golfkent'i görmek için Ankara'ya geliyor!

Üst düzey yöneticilerine, kraliyet ailelerine gayrimenkul danışmanlığı yapan Guy MEDD, “çok heyecan verici bir proje” olarak nitelediği Golfkent’i görmek ve bilgi almak için TURYAP’ın misafiri olarak Ankara’ya gelecek.

Odean sinema zincirini elden çıkartma kararı aldı!

1EMI'nin borçları nedeniyle zora düşünce Odean & UCI sinema zincirini elden çıkartma kararı alan Guy Hands'in özel varlık grubu Terra Firma, satış süreci konusunda kararsız kaldı. Zincirler için 1 milyar sterlin (1.13 milyar Euro) bedel isteniyor

Toni&Guy, Regnum Astrum Towers'da açılıyor!

Dünyaca ünlü Kuaför ve Güzellik Merkezi zinciri Toni&Guy, Türkiye'deki en büyük salonunu Regnum Astrum Towers'da açıyor!

Guy MEDD Haberi

Guy MEDD

TURYAP‟ın tek geliştirici ve yatırımcı olarak hayata geçirdiği Ankara Golfkent projesi, uluslararası gayrimenkul yatırımcılarının da dikkatini çekti. Londra‟da kurulu ofisiyle birçok uluslararası firmaya, üst düzey yöneticilere, kraliyet ailelerine gayrimenkul alım ve yatırım danışmanlığı yapan, gayrimenkul sektörünün çok yakından takip ettiği ödül programı International Property Awards‟ın jürisinde de yer alan Guy MEDD, Golfkent projesini incelemek ve bilgi almak için TURYAP‟ın misafiri olarak 15 Haziran‟da

Türkiye‟ye gelecek.



TURYAP üst düzey yöneticisi İsmail ÖZCAN‟ın verdiği bilgiye göre, uluslararası çapta gayrimenkul projelerini takip eden Guy Medd, danışmanlık yaptığı kişi ve kurumlara yatırım için önereceği ülkeler arasında Türkiye‟ye de ilk sıralarda yer vermek istiyor. Bir vesile ile kendisiyle tanıştığını ve Türk gayrimenkul sektöründen ve yürüttükleri Golfkent projesinden kendisine bahsettiğini ifade eden ÖZCAN,“Guy Medd, Türk gayrimenkul sektörünün...