26 / 04 / 2024

MEDD, TURYAP yetkilileriyle Golfkent’i görüştü!

MEDD, TURYAP yetkilileriyle Golfkent’i görüştü!

Londra’da kurulu ofisiyle birçok uluslararası firmaya, üst düzey yöneticilere, kraliyet ailelerine gayrimenkul alım ve yatırım danışmanlığı yapan Guy MEDD, Ankara’da Golfkent projesini ziyaret etti.



Londra’da kurulu ofisiyle birçok uluslararası firmaya, üst düzey yöneticilere, kraliyet ailelerine gayrimenkul alım ve yatırım danışmanlığı yapan Guy MEDD, Ankara’da Golfkent projesini ziyaret etti. MEDD, Golfkent’in, başkent Ankara’nın uluslararası kimliğine yakışan bir proje olduğunu söyledi.


Fortune 500 firmalarına, kraliyet ailelerine danışmanlık yapan, gayrimenkul sektörünün çok yakından takip ettiği ödül programı International Property Awards’ın jüri üyelerinden biri olan Guy MEDD, 17-19 Haziran günlerinde İstanbul ve Ankara’da TURYAP yetkilileriyle Golfkent’i görüştü.


İlk kez geldiği İstanbul ve Ankara’dan etkilendiğini vurgulayan MEDD, “oldukça farklı” olarak nitelediği Golfkent projesi için TURYAP’ın İstanbul’daki genel müdürlüğünde, projenin mimari konsepti ve yatırım boyutları ile ilgili bilgi aldı. Projenin mimarı Bünyamin Derman’ın yaptığı sunumu da dikkatle dinleyen MEDD, projeyi, daha önce incelediği, gezdiği dünyanın dört bir yanındaki değerli projeler ile yarışabilecek nitelikte bulduğunu söyledi.


Ankara’daki proje alanına da TURYAP yetkilileri ile birlikte giden Guy MEDD, Ankara’nın, dinamik, canlı ve uluslararası bir şehir olduğunu belirterek, Golfkent’i, Ankara’nın uluslararası kimliğine yakışan konsepte ve mimariye sahip bir proje olarak nitelendirdi. Yüksek kalitedeki konut ve villaların çevrelediği uluslararası normlardaki golf sahası ile Golfkent’in, büyükelçilerin, konsolosların, yabancı bankacıların yanısıra daha yüksek yaşam standartları arayan Ankaralıların beklentilerini fazlasıyla karşılayacağını söyledi. Guy MEDD’in sadece bilgi almakla kalmayıp, Golfkent’in geliştirilmesi yönünde önerilerde de bulunduğunu söyleyen TURYAP üst düzey yöneticisi İsmail ÖZCAN, kendisinin çok olumlu düşüncelerle Londra’ya döndüğünü söyledi. MEDD’in, Golfkent’i, yatırım yapılabilecek bir proje olarak değerlendirdiğini sözlerine ekleyen ÖZCAN, projenin uluslararası yatırımcılara tanıtılması için kendisiyle işbirliği yapacaklarını açıkladı.


Geri Dön