25 / 04 / 2024

Güzide Mertcan'dan, 7 milyon liralık villasıyla ilgili açıklama!

Güzide Mertcan'dan, 7 milyon liralık villasıyla ilgili açıklama!

Tv8'de yayınlanan fenomen yarışma programı 'Masterchef'de yarışmacı olan Güzide Mertcan, sosyal medyada eviyle gündeme oturdu. 7 milyon TL'lik evde yaşayan Güzide Mertcan, Instagram'da eviyle ilgili sorulan soruya cevap verdi...



Tv8'de yayınlanan 'MasterChef' programında büyük bir başarı elde eden 31 yaşındaki Güzide Mertcan, 7 milyon TL'lik villası ve lüks içinde yaşadığı haberleriyle çok konuşulmuştu. Akşam gazetesinde yer alan habere göre, iddiaların ardından açıklama yapan Güzide Mertcan, bu konuya çok üzüldüğünü söylemiş ve arkadaşları da ona destek vermişti. 

Güzide Mertcan, eviyle ilgili gelen bir soruyu Instagram hesabı üzerinden yanıtladı. Güzide villa sorusunu, "Bizim sitede 80 tane ev var. Bizimkinden pahalı binlerce villa var. Muhafazakar aile sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Şimdi siz cevap verin o zaman. Binlerce villanın içinde sadece neden kapalı olan suçlanıyor?" şeklinde cevapladı.

Instagram'da sık sık ev hallerini ve lüks evini paylaşan MasterChef Güzide'nin saray yavrusunu andıran villası herkes tarafından merak edilmişti. 7 milyon değerinde olduğu anlaşılan villa için birçok iddia ortaya atılmıştı.

MasterChef Güzide'nin villası 8,5 milyon TL'ye satılmayı bekliyor! 

 


Geri Dön