20 / 04 / 2024

Güzide Mertcan'ın yeni evi dikkat çekti!

Güzide Mertcan'ın yeni evi dikkat çekti!

2019 MasterChef Türkiye üçüncüsü Güzide Mertcan, daha önce 7 milyon TL'lik villasıyla günlerce konuşulmuştu. Olay yaratan villayı satma kararı alan Mertcan, yeni evinin kapılarını açtı. "Sizlere eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim" dedi.



2019 MasterChef Türkiye üçüncüsü Güzide Mertcan, daha önce 7 milyon TL'lik villasıyla günlerce gündemden düşmemişti. Olay yaratan villayı satan Güzide Mertcan, YouTube hesabından yaptığı açıklamanın ardından yeni eviyle sosyal medya gündeminde yine bomba etkisi yarattı. 

Takvim'de yer alan habere göre; MasterChef Güzide Mertcan'ın yeni villasının içinde yok yok. MasterChef yarışmasıyla adını duyuran ve yarışma sonrasında Başakşehir'deki lüks villasıyla gündeme gelen Güzide Mertcan, Büyükçekmece'deki yeni evini video ile tanıttı. 

Güzide Mertcan ın yeni evi dikkat çekti!

Mertcan'ın 7 milyon TL değerindeki lüks villasını satan Güzide, Başakşehir'de bir apartman dairesine taşındığını bu evin kendilerine yettiğini belirtmişti. YouTube kanalından sık sık video paylaşan Güzide, Büyükçekmece Alkent mahallesinde yeni aldığı ve taşınmak için hazırlıklarına başladığı ultra lüks villasını takipçilerine gezdirdi. 

Evin girişine büyük bir zeytin ağacı geleceğini belirten Güzide, bunu daha önceki evlerinde olduğunu da ifade etti. Diğer yandan girişin yan tarafında eşi için bir ofis yaptırdıklarını dile getiren Mertcan, eşinin kendisinden izinsiz burada çalışamayacağı espirisini yaptı. 

Daha sonra evin içine geçen Güzide, oturma odasında açık renk duvar ve koltuklar kullandığını belirtti. Burdan da mutfağa gitti. Gösterişli bir mutfağa sahip olan Güzide, tavan ışıklarından; elektrikli aletlerini koyacağı rafa kadar bütün ayrıntıları düşündüğünü söyledi. Ortada bir ada tezgah tercih eden Mertcan, evde çok sık vakit geçirdiği yerlerde koyu renk tercih ettiğini dile getirdi. Bu nedenle mutfakta antrasit dolaplar ve ahşap detayları kullandığı ortaya çıkmış oldu. Üç katlı evde asansör olduğu görüldükten sonra Güzide Mertcan, çocuklarının oyun odasını da gösterdi. 

Güzide Mertcan ın yeni evi dikkat çekti!

MERMER ŞÖMİNE

Salonda siyah mermer dekorlu büyük bir şömine ve koyu mobilyalar kullanan Güzide, tüm duvarı boydan boya kaplayan hatta 2 katın da duvarında bulunan kitaplığın yanındaki fileden bahsetti. Bunun bir hamak gibi kullanılacağını belirten Mertcan, keyifli bir şekilde kitap okumak için böyle bir detay düşündüklerini söyledi.

BANYOLARDA BİTKİ DUVARI

Daha sonra orta katın balkonundan evin göl manzarası, bahçesini ve açık havuzu gösteren Güzide, üst katta da yatak odalarının olduğunu belirtti ve oraya gitti. Yine koyu renk tercih ettiği yatak odasını gezdiren Mertcan'ın banyosundaki bitki duvarı ve çift giyinme odası detayı dikkat çekti. 

Güzide Mertcan ın yeni evi dikkat çekti!

EN ALT KATTA KAPALI HAVUZ VE MİSAFİRLER İÇİN YAŞAM ALANI

En alt kata inen Güzide, son olarak buradaki üç misafir yatak odasını, kapalı havuzu, jakuziyi ve yine ortasında şömine olan salonu gösterdi. 

Sonrasında bir video daha yayınlayan eski MasterChef yarışmacısı Güzide Mertcan, daha önceki eviyle gündeme gelmekten de hiç memnun olmadığını aktardı. Mertcan, çektiği videolar arasında en çok izlenenin ev videoları olduğunu söyledi. Bunun sebebinin merak olduğunu düşündüğünü kaydeden Güzide, eşinin çok çalıştığını ve yurt dışında ödüller aldığını belirtti. Bu evi de kendilerinin aldığını hatta şu an satılık olduğunu dile getiren Güzide, "Belki burada otururuz belki de oturmayız bilemiyoruz ama insanlara kızmayın, empati kurun" dedi.

Barış Arduç ve Gupse Özay çifti Çubuklu Vadi Evleri'nde villa aldı!


Geri Dön