25 / 04 / 2024

Özak GYO, olağan genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı!

 Özak GYO, olağan genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı!

Firma: Özak GYO

Özak GYO, 2011 yılı olağan genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı



Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2011 yılı olağan genel kurul toplantısı hakkında yaptığı açıklama şöyle;

Şirketimizin 2011 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı 18.05.2012 tarihinde, saat 15.00'de ilan edilen adreste gerçekleştirilmiştir. Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı, Hazirun cetveli, Kar Dağıtım Tablosu ilişikte takdim edilmiştir. 

Alınan Kararlar/Görüşülen Konular

* 2011 yılına ait, Yönetim Kurulu Yıllık Faaliyet Raporu, Murakıp Raporu, Bağımsız Dış Denetim Firması Raporu ve Bilanço Kar Zarar Tabloları görüşülerek kabul edilmiştir.

* Yönetim Kurulu Üyeleri ve Murakıp ayrı ayrı ibra edilmişlerdir.

* Yönetim Kurulu'nun önerisi doğrultusunda, Şirketimizin Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:XI, No:29 "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" düzenlemeleri gereğince; şirketimizin 2011 yılı VUK'na göre hazırlanmış mali tablolarında oluşan 6.355.641,44 TL dağıtılabilir net dönem karının dağıtılmayarak Olağanüstü Yedekler hesabına aktarılması ve kar dağıtımı yapılmaması Genel Kurulun onayına sunulmuş ve kar dağıtımı yapılmamasına karar verilmiştir.

* 6 kişiden oluşan Yönetim Kurulu üyeliği için (A) Grubu imtiyazlı pay sahibi AHMET AKBALIK  tarafından gösterilen adaylar arasından, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Ahmet AKBALIK, Ürfi AKBALIK, Okay AYRAN ve Tamer EYERCİ'nin, Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak ise Dursun Ali ALP ve Şerif EREN'in bir yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verilmiştir.

* Genel Kurul toplantısına bizzat katılan Erdinç TERCAN'ın  bir yıl süre ile görev yapmak üzere Murakıp olarak seçilmesine karar verilmiştir.

* Yönetim Kurulu teklifine uygun olarak DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.(a member of Deloitte Touche Tohmatsu)'nun 2012 hesap dönemi için Bağımsız Denetim kuruluşu olarak seçilmiştir.

*Yönetim Kurulu teklifine uygun olarak Standart Gayrimenkul Uygulamaları A.Ş. ve Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. 2012 hesap dönemi için değerleme firması olarak seçilmiştir.

* Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesi ve Uygulanmasına İlişkin Seri:IV, No:56 Tebliğ kapsamında; İlişkili taraf işlemleri, yıl içinde yapılan bağış ve yardımlar, Bağış ve Yardım Politikası, Bilgilendirme Politikası, Ücret Politikası, Etik İlke ve Kuralları hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmiştir.

* Kar dağıtım politikası görüşülmüş ve Genel Kurul tarafından onaylanmıştır.

-   Özak GYO, Faaliyet Raporu için tıklayın

-   Özak GYO, 2011 Kar Dağıtım Tablosu için tıklayın

-   Özak GYO, Hazirun Cetveli için tıklayın

-   Özak GYO, Genel Kurul Tutanağı için tıklayın

-   Özak GYO, Finansal Tablo Dipnot Açıklamaları için tıklayın

-   Özak GYO, Özsermaye Değişim Tablosu için tıklayın

-   Özak GYO, Nakit Akım Tablosu için tıklayın

-   Özak GYO, Gelir Tablosu için tıklayın

-   Özak GYO, Bilanço için  tıklayın

SORUMLULUK BEYANI

FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN
KARAR TARİHİ :  18.05.2012
KARAR SAYISI  : 2012/28

a) Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:XI No:29 sayılı Tebliğ esasları çerçevesinde, Grubumuzun 01.01.2012 - 31.03.2012 faaliyet dönemine ait konsolide olarak hazırlanan finansal tablolarının ve Yönetim Kurulu faaliyet raporunun tarafımızca incelendiğini,

b) Grubumuzun görev ve sorumluluk alanında sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, konsolide finansal tabloların ve konsolide faaliyet raporunun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama veya açıklamanın yapıldığı tarih itibariyle yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini, 

c) Grubumuzun görev ve sorumluluk alanında sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, konsolide finansal tabloları Grubun aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar ve zararı ile ilgili gerçeği dürüst bir biçimde yansıttığını ve konsolide faaliyet raporunun işin gelişimi ve performansını Grubun finansal durumunu, karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte dürüstçe yansıttığını beyan ederiz.

Saygılarımızla,

ÖZAK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

A.Sadun COŞKUNTÜRK  

Genel Müdür

Ahmet AKBALIK    

Yönetim Kurulu Başkanı


Alper Hamitoğlu / emlakkulisi.com


Geri Dön