26 / 04 / 2024

GYODER Gayrimenkul Zirvesi 10 Mayıs'ta!

GYODER Gayrimenkul Zirvesi 10 Mayıs'ta!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen ve sektörün en önemli organizasyonlarından biri olan Gayrimenkul Zirvesi, 10 Mayıs 2016 tarihinde Raffles Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek.



Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen ve sektörün en önemli organizasyonlarından biri olan Gayrimenkul Zirvesi, 10 Mayıs 2016 tarihinde Raffles Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek.


“İşimiz MeTRekare” teması ile sektör liderlerini 15. kez aynı çatı altında toplayacak olan Gayrimenkul Zirvesi, zengin içeriği, sektörü yakından ilgilendiren konu başlıkları ve önemli konuklarıyla dikkat çekiyor.


Açılışına Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın katılımının beklendiği zirvede öğleden sonraki oturumlar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın konuşmasıyla başlayacak.


Zirve’nin en ilginç ve dikkat çekici isimlerinden biri ise “Farkında mısınız?” başlıklı sunumu ile yazar Metin Hara olacak.


Zirvede “Yabancı Yatırımcılar Gözüyle Türkiye’de Gayrimenkul Sektörü”, “Metrekare ve Yeni Jenerasyon İlişkisi”, “Rakamlar Bize Ne Söylüyor? “, “Metrekarenin Evrimi ve Yönetimi” gibi sektörün en ilgi çeken konularının konuşulacağı ve tartışılacak.


Geri Dön