11 / 05 / 2024

GYODER Katar'da Türkiye'den ev almayı anlatacak!

GYODER Katar'da Türkiye'den ev almayı anlatacak!

Expo Turkey by Qatar bugün kapılarını açtı. GYODER, Katarlı yatırımcılara Türkiye gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatlarını anlatacak.



KATAR Ulusal Kongre Merkezi'nde Türkiye'den çok sayıda gayrimenkul firmasının katılımıyla gerçekleşecek 'Expo Turkey by Qatar'da stratejik partner olarak yerini alan GYODER, Katarlı yatırımcılara Türkiye gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatlarını anlatacak. GYODER Başkanı Aziz Torun, Katarlı sektör temsilcileri, bireysel ve kurumsal yatırımcılarla özel görüşmeler yapacak. 'GYODER Presentation Hub'ta Türkiye gayrimenkul sektörü hakkında sunumlar gerçekleştirilecek. 


GYODER üyesi gayrimenkul firmalarından Artaş, Astaş, Emlak Konut GYO, Kuzu Grup, Re-Pie, Sinpaş GYO, Sur Yapı, Teknik Yapı, Torunlar GYO ve FYP'nin de stand alarak katılacağı 'Expo Turkey by Qatar'da çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Fuar alanında yer alacak 'GYODER Presentation Hub'ta, fuar süresince 20'şer dakikalık sunumlar yapılacak. GYODER, yabancı yatırımcılara yol göstermek amacıyla hazırlanan, 'Türkiye'den nasıl gayrimenkul alırsınız?' kitapçığını da katılımcılarla paylaşacak. Türkiye'de gayrimenkul edinme, elde tutma, satış sürecindeki tüm vergi ve prosedürlerini en ince ayrıntısına kadar anlatan kitapçık, fuar boyunca hem GYODER standında, hem de GYODER üyelerinin stantlarında dağıtılacak.


Vatan


Geri Dön