25 / 04 / 2024

Hâfele, özel ürün çeşitleriyle "akıllı mekanlar" yaratıyor

Hâfele, özel ürün çeşitleriyle

Hâfele, ev dekorasyonundan otel projesine kadar tüm projelerde "akıllı mekanlar" yaratıyor



Ev dekorasyonundan otel projesine kadar tüm projelerde inşaat firması, mobilyacı, mimar, iç mimar, tasarımcı, marangoz ya da ev hanımı ile iş ortağı gibi çalışan Hâfele, her türlü mimari donanım, mobilya ve kapıda ahşap ve camı çıkardıktan sonra geriye kalan her şeyi temin ediyor. Mutfaklar, yatak odalan, banyolar, oturma odalan, ofisler, mağazalar, çocuk odaları, hastaneler, oteller, eczaneler ve hatta yatlar, yani bütün yaşam alanlan için estetik, yenilik ve işlevselliği birleştiren binlerce özel ürün çeşidiyle "akıllı mekanlar" yaratıyor.

Proje referansları

Hâfele 100 binin üzerinde farklı üründen oluşan geniş yelpazesiyle dünya çapında birçok önemli projeye imzasını atıyor. Mimari projelerde kapsamlı mobilya ve mimari donanım ürünlerini doğrudan İstanbul ve Almanya stoklarından temin edebiliyor. Bu yüzden özellikle ürün tedarigi konusundaki beceri ve tecrübesiyle büyük yatınmlann da baş aktörlerinden biri konumunda. Sektörde farklılaşmasının bir nedeni de, yatırımcılara mimarlara, proje satın alma gruplarına ve müteahhitlere sunduğu danışmanlık hizmeti ve sürekli geliştirdiği ürün çeşidi.

Mobilya, kapı donanım ve aksesuarlarıyla Hâfele'nin otelden havalimanına, konuttan alışveriş merkezine, Türkiye çapında sayısız projede imzası var. Örneğin  Ankara  Sheraton Hotel, Antalya Mardan Palace, Likya World Antalya, Hillside Su Otel, Sungate Port Royal, Calista Luxory Resort Hotel Belek, Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, Kuruçeşme Les Ottomans Otel, İstanbul Kanyon Alışveriş Merkezi, İstanbul Koç Üniversitesi Rumelikavağı Kampusu,  İzmir  Folkart Narlıdere, Port Alaçatı, İzmir Mövenpick, Swissotel, Bodrum Kuum Otel'in tedarikçisi.

Neden Hâfele?

Hâfele'nin ürün portföyünde bulunan, yangın ve deprem gibi paniğe yol açan durumlarda kaçış rotalarında olması zorunlu yangına dayanıklı kapılara özel kapı kolları, kapatıcıları ve kilitleri özellikle otel, alışveriş merkezi, iş merkezi, tiyatro veya eğlence merkezi gibi genel kullanıma açık projelerde tercih ediliyor. Bununla birlikte güvenlik sistemine bağlanabilen motorlu kapı kilitleri; cam ve dar kanatlı kapılara özel kilitler, ıslak ve nemli mekanlarda kullanıma uygun kilitler gibi özel kilit sistemleri ve projelere özel, birçok renk alternatifiyle üretilen kapı kolları da Hâfele'nin projelere yönelik ürün grupları arasında yer alıyor.

Transponder teknolojisi sayesinde, manyetik kartlar ve çip kartlardan farklı olarak, herhangi bir güç beslemesi ve temas gerektirmeden kapıların açılıp kapanmasını sağlayan Dialock sistemi, güvenli saklama imkanı sağlayan motor kontrollü çelik kasalar, saç kurutma makineleri, plazma ekran asma aparatlan, ışıklı askı borusu, topuz kilit setleri, cam mobilya donanımlan, buğu önleyici ayna arkası ısıtıcı, büyüteçli ve ışıklı dev aynalar gibi benzersiz tasanmlar da büyük otel projelerinde sıklıkla kullanılıyor.

Her proje için ürün tedariği

Hâfele Türkiye, son üç yılda yapmış olduğu yatırımlarla perakende sektörünün önde gelen oyunculanndan biri olma yolunda önemli adımlar atıyor. Geçen yıl kendi grubu adına dünyada bir ilki gerçekleştirerek perakendeye de geçmeye, başka bir deyişle perakende zinciri olmaya karar verip yeni bir iş modeli geliştirdi. Sektördeki yenilikleri yansıtabilmek amacıyla sürekli yenilenen Türkiye çapında konumlanmış mağazalarından müşteriler gerek perakende, gerekse proje adetlerinde anında ürün tedarik edebiliyor. Marangoz Mehmet Bey de, ev hanımı Tülay Hanım da gelip Hâfele'den ürün satın alabiliyor. 
Zaman İnşaat Emlak


Geri Dön