29 / 03 / 2024

Hafele’nin mimarlık ve tasarım dergisi Gateway yenilendi!

Hafele’nin mimarlık ve tasarım dergisi Gateway yenilendi!

Häfele’nin dört yıldır ilgiyle okunan mimarlık ve tasarım dergisi Gateway, yeni yazarları, dinamik arayüzü ve güncel içeriğiyle online izlenen bir mimarlık ve tasarım platformuna dönüştü.



Dünyadan ve Türkiye’den en ilham verici projelere, sıra dışı mekanlara, mimarlık ve tasarım gündeminden en sıcak konulara, röportajlara ve belli bir temaya odaklanan araştırmalara yer veren Gateway, basılı yayının sınırlarından çıkıyor ve dijital yayıncılığa odaklanarak artık çok daha geniş bir okuyucu kitlesine ulaşıyor.


Häfele Gateway, yenilenen yüzünün tanıtımını, Häfele Türkiye’nin prodüksiyon destekçisi olarak yer aldığı Places of Memory (Hafıza Mekanları) Türkiye Pavyonu’nun ön gösteriminden ilk izlenimleri aktaran güncel haberlerle birlikte yaptı.  Dünyanın en önemli güncel sanat ve mimarlık etkinlikleri arasında sayılan Venedik Bienali 14. Uluslararası Mimarlık Sergisi 7 Haziran’dan başlayarak 23 Kasım 2014 tarihine kadar sürecek. 


20 yıllık uzun süreli mekanda bu yıl ilk kez yer alan Places of Memory Türkiye Pavyonu, atölye çalışmaları, projeye eşlik etmesi için hazırlanan kitaba katkıda bulunan Häfele, Türkiye açısından önemli bir adım olan uluslararası bir etkinliğe verdiği bu desteği, 90 yılı aşkın süredir dünyanın en iyi projelerinde mimarların iş ortağı olmanın getirdiği bir sorumluluk olarak görüyor. 


Häfele hem sponsor firma kimliğiyle hem de mimarlık ve tasarım yayıncılığı konusunda yıllardır kendini kanıtlamış online mimarlık platformu Hafele Gateway ekibiyle de bienal gündemini, röportajlar, haberler ve etkinlikten görüntülerle duyurmak için oradaydı. Häfele Gateway, Koolhaas küratörlüğünde gerçekleştirilen “Fundamentals” başlıklı ana sergiden başlayarak bienal boyunca gerçekleştirilecek farklı etkinlikleri, Places of Memory Türkiye Pavyonu’nun panel dizisi ve atölye programlarını www.hafelegateway.com adresinden twitter, facebook gibi sosyal medya hesapları üzerinden okuyucularına ulaştırmayı sürdürecek. 


Dört yılı aşkın süredir ilgiyle izlenen, büyüyen yazar kadrosu, sürekli güncellenen dopdolu içeriği ve dinamik görünümüyle giderek daha geniş bir okuyucu kitleye ulaşan Häfele Gateway, dünyadan ve Türkiye’den en güncel haberler, en ilham verici mekanlar ve röportajlarla yayın hayatına güçlenerek devam ediyor.




Geri Dön