29 / 03 / 2024

Hafele'nin mutluluk temaları otel odalarında!

Hafele'nin mutluluk temaları otel odalarında!

Tüm yaşam alanlarına özel çözümler sunan Häfele, mekanlara mutluluk katan en yeni ürünlerini ünlü mimar Uğur Köse’nin tasarımıyla otel odalarına taşıyor. Hafele'nin mutluluk temaları otel odalarında.



Odalardan başlayarak içten dışa doğru tasarlanan otellerin, genel atmosferini yansıtan ve temasını özetleyen bu odalarda; banyo aksesuarlarından mobilya detaylarına, gardırop çözümlerinden kapı menteşesine Häfele’nin yenilikçi anlayışının eseri tüm ürünler, estetik görünüm, kalite ve işlevselliğiyle otel konuklarını “özel hissettirecek”.


Serene; konforlu ve dingin…


Bir otel odası olmaktan öte, herkesin kendine ait bir dünya… Evin sıcaklığı ve konforu, aydınlatmadan mobilyaya odanın her köşesinde kendini hissettiriyor.  Brüt beton, açık ahşap ve beyaz renklerin armonisi, dinlendiren, ev gibi kucaklayan bir ortam yaratıyor.


Serene otel odasında misafirlerin konforu için her detay düşünülmüş. Kapı açıldığında otomatik olarak yanan gardırop içi ışıklı askı borusu ile misafirleriniz aradığını rahatça bulur. Yine gardıroplarda çekmece içine gizlenmiş ütü masası bavuldan çıkan kırışık kıyafetler için hayat kurtarıcı olabilir. Rahat bir uyku öncesi okumayı sevenler için ise yatak başında kullanılabilecek esnek kollu led okuma lambası harika bir çözüm sunar.


Otel odası donanımlarının demirbaşları arasında yer alan elektronik kasalar, dijital tuş kombinasyonlu kilit ve yüksek kontrastlı LED gösterge özellikleri ile güvenli saklama imkanı sağlar. LCD ve plazma ekran asma aparatları, TV döner mekanizmaları ve istendiğinde ekranın bir tuşla dolap içinden çıkmasını sağlayan elektronik TV kaldırma sistemleri bir otel odasının konuklarına sunduğu konfor katkıda bulunuyor.

Häfele’nin yenilikçi çözümlerinden kalkar yatak mekanizması ise housekeeping çalışanları için mükemmel kolaylık sağlıyor. Kademeli olarak kalkan mekanizma sayesinde otel çalışanları hem daha rahat bir şekilde çarşafları düzenleyebilir, hem de odayı yeni misafiri için daha hızlı hazırlayabilirler.


Serene; modern zamanlar…


Keskin hatlar, simetri duygusu ve zıt renklerin hüküm sürdüğü bir banyo... Akıllı depolama çözümleriyle ihtiyacımız olan her şey olması gerektiği yerde. Kahverengi tonları, krom ve satine yüzeyler, beyaz renkle dengeleniyor.


Häfele’nin sunduğu renk ve stil uyumlu banyo aksesuarları, ışıklı makyaj aynası, tüm banyo malzemelerini depolayan boy kiler sistemi ve çekmece içi düzenleyiciler ile misafirler ev sıcaklığı ve konforunu otel odasında yaşıyorlar.



Dialock Kartlı Geçiş Sistemleri

Häfele’ nin Dialock Kartlı Geçiş Sistemleri sahip olduğu fonksiyonel yazılım ve farklı terminal tipleri ile konsept gözetmeksizin tüm otel, öğrenci yurdu, misafirhane, ofis, klinik, residence ve spor salonu projelerine esnek çözümler sunar. Kartlı geçiş sistemlerinde geliştirici ve üretici olan Häfele, standart yazılımların dışında farklı ihtiyaçlara göre yazılım eklentileri geliştirerek müşterileri için iyi bir çözüm ortağıdır.



Geri Dön