25 / 04 / 2024

Hafriyat kamyonu az daha faciaya sebep oluyordu!

Hafriyat kamyonu az daha faciaya sebep oluyordu!

Maltepe'de, sürücüsünün çalışır vaziyette terk ettiği kum yüklü hafriyat kamyonu, freni boşalınca köprüden aşağı uçtu.Kamyonun düştüğü yoldan geçmekte olan işçi dolu servis minibüsü, kamyonun altında kalmaktan son anda kurtuldu



Edinilen bilgiye göre, kum yüklü hafriyat kamyonunu yol kenarına park eden sürücüsü Aydın Şahin, çay içmek için kahvehaneye gitti. Ancak frenleri boşalan kum yüklü kamyon, eğimli olan yolda ilerlemeye başladı. Yol kenarındaki aydınlatma direğini de devirdikten sonra Zümrütevler Kavşağı'ndaki tünel çıkışının kenarındaki bariyerleri parçalayarak yola düştü.

O esnada yoldan geçmekte olan servis minibüsü ise kamyonun altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kamyonun parçaladığı demir korkuluklardan birisi minibüse isabet etti. Kazayı gören vatandaşlar, sürücünün kamyonu çalışır vaziyette yol kenarına bıraktıktan sonra çay içmeye gittiğini, bu sırada kamyonun kendiliğinden ilerleyerek yola uçtuğunu ileri sürdü. Yol, kamyonun yoldan kaldırılmasından sonra trafiğe tekrar açıldı.

ERCAN YILDIZ/Zaman


Geri Dön