27 / 04 / 2024

Hakan Akbulut kimdir?

Hakan Akbulut kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ Başkan Yardımcısı Vekili Hakan Akbulut kimdir? Hakan Akbulut daha önce hangi görevleri yürüttü?



Hakan Akbulut kimdir?

Hakan Akbulut, 1966 yılında Ardahan’da dünyaya geldi. 

Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1988'de mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimini Okan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kentsel Dönüşüm bölümünde 2018'de tamamladı.

Akbulut, uzun yıllar özel sektörde muhasebe ve finans alanda faaliyetlerde bulundu ve 2003'te Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ’de Finansman ve Portföy Müdürü olarak çalışmaya başladı.

Hakan Akbulut, Emlak Konut GYO'da sırasıyla 2003-2010 döneminde Finansman ve Portföy Müdürü, 2010-2016 döneminde mali ve idari alanda Genel Müdür Yardımcılığı ardından da 2019 yılının Nisan ayına kadar mali alanda Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

Yöneticilik, Sermaye Piyasası Mevzuatı, Mali Mevzuat ve Muhasebe Uygulamaları, Ulusal ve Uluslararası Bankacılık İlişkileri ve Uluslararası Yatırım Fonlarıyla İlişkiler tecrübelerine sahip olan Akbulut, kamu ve özel sektörde edindiği tecrübeyle 29 Nisan 2019 tarihinde  TOKİ  Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Meslek alanında, Mali Müşavirlik, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı, Kurumsal Yönetim ve Sermaye Piyasası Kurulu İleri Düzey Belgelerine sahip olan Akbulut iyi derecede İngilizce, orta seviyede ise Arapça bilmektedir.
 
Hakan Akbulut evli ve 3 çocuk babasıdır.


Geri Dön