25 / 04 / 2024

Hakan Bucak yeni şirket kurdu!

Hakan Bucak yeni şirket kurdu!

Hakan Bucak yeni şirket kurdu. Vfm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi dün Beşiktaş'ta Hakan Bucak tarafından kuruldu. 



Mars Investment İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak yeni şirket kurdu. Vfm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bucak tarafından kuruldu. 

Mars Investment Genel Müdürü olan Hakan Bucak, aynı zamanda Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği'nde (GİGDER) Kurucular Kurulu Üyesi. 1990'da Mersin'de doğan Hakan Bucak, Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden mezun ve 2009'da Helsinki’de, ‘Erasmus’ programı değişim öğrencisi olarak, Haaga-Helia Üniversitesi Hospitality Management bölümünde bir dönem okudu. Bucak, Bilgi Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Politikası Bölümü’nde 'Halkın Suriyeli Sığınmacılara Karşı Davranışlarını Belirleyen Faktörler: Şanlıurfa Örneği' konulu tezi ile yüksek lisans çalışmasını bitirdi.

Bucak, 2015'te Ilgın İnşaat İç ve Dış Ticaret A.Ş. bünyesinde, Satış ve Pazarlamadan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda ‘Genel Koordinatör’ görevini üstlendi. Daha sonra 2018'de ‘Kurucu Genel Müdür’ olarak hala faaliyetlerini sürdüren ‘Mars Investment’ firmasını kurdu. Mars Investment’ın danışmanlık hizmeti verdiği gayrimenkul projelerinin bazıları Dubai Cityscape Awards ‘Az katlı konut projesi’ ve Forbes ‘Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi’ gibi ödüller kazandı. DEIK Suriye ve Dubai İş Konseyleri Yürütme Kurulu Üyeliği görevini de üstlenen Hakan Bucak, gayrimenkul sektörünün temsilcileri arasında yer alıyor. 

Hakan Bucak yeni şirket kurdu!

Vfm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi gayrimenkul alım ve satımlarında faaliyet gösterecek. Şirket yabancıların gayrimenkul yatırımları üzerinde gerekli çalışmalar yaparak işlem takipleri yapacak.

Vfm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi konusu: 

a. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmaları yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek, Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek, Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek, Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak, Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak, b. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele, turistik konaklama, uçuş pistleri, sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol, doğalgaz boru hatları, kanal içme suyu, su kanalları, drenaj tesisleri, sulama ve kanalizasyon işlerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. c. -Hukuki danışmanlık hariç olmak üzere; Gayrimenkul danışmanlığı, Yönetim Danışmanlığı, Üretim Danışmanlığı, İnsan Kaynakları Danışmanlığı, Pazarlama Danışmanlığı, Satın Alma Danışmanlığı, Ar-Ge Danışmanlığı, İdari Yönetim Danışmanlığı, Uluslararası İşlemler Danışmanlığı, Bilişim Danışmanlığı, Fizibilite ve İş Planı Hazırlama Danışmanlığı, Anahtar Teslim Fabrika Kurulumu ve Makine Yerleşimi Danışmanlığı, Eğitim Danışmanlığı, Proje Yönetimi Danışmanlığı, Marka ve Patent Danışmanlığı yapmak.

Vfm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin adresi: Levent Mah.  Güllü Sok.  No: 2 Beşiktaş / İstanbul Beşiktaş

Vfm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön