26 / 04 / 2024

hakan bucak yatırımlar

hakan bucak yatırımlar

Hakan Bucak yeni şirket kurdu. Vfm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi dün Beşiktaş'ta Hakan Bucak tarafından kuruldu. 

Hkd Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Hkd Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakan Demirol ve Yücel Körpe ortaklığında kuruldu.

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Arıer tarafından kuruldu.

Oyko İnşaat Turizm Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Oyko İnşaat Turizm Ve Sanayi Yatırımları Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaftanoğlu tarafından kuruldu.

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Levent Deveci, Muhammed Zidan, Emin Cem Okcu ve Hakan Bucak ortaklığında kuruldu.

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydın tarafından kuruldu.

Bon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 12 milyon 130 bin 515 TL sermaye bedeli ile Hakan Akkoyun tarafından kuruldu.

Yalova Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bostan tarafından kuruldu. 

ERT Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ERT Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Hakan Ertaç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mela Turizm Yatırımları Organizasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mela Turizm Yatırımları Organizasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hakan Demirtaş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Altyapı yatırımları hızlanacak!

130 ülkede faaliyet gösteren risk yönetimi şirketi Marsh’ın Türkiye CEO’su Hakan Kayganacı, 15 Temmuz’un ‘siyah kuğu’ tabir edilen ve ‘olması ihtimal dışı’ risk tanımına girdiğini belirterek “Bundan sonraki süreçte altyapı yatırımları hızlanacak” dedi.

Aydın kamu yatırımlarından faydalanamıyor!

Aydın’ın Türkiye ekonomiye büyük katkı sağlamasına rağmen kamu yatırımlarından yeterince faydalanamadığını belirten Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Ankara’dan yağan yağmurdan kopan damlaların Aydın’da kaydırılmasını istedi.

Bosphorus Investments Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bosphorus Investments Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hakan Gümüş Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mehmet Ersül Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Şişli'de kuruldu.

Burdur Bucak'ta park yatırımları devam ediyor!

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak ilçesini ziyaret ederek ilçedeki yatırımları inceledi, belediye tarafından yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi.

hakan bucak yatırımlar Haberi

hakan bucak yatırımlar

Mars Investment İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak yeni şirket kurdu. Vfm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bucak tarafından kuruldu. 

Mars Investment Genel Müdürü olan Hakan Bucak, aynı zamanda Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği'nde (GİGDER) Kurucular Kurulu Üyesi. 1990'da Mersin'de doğan Hakan Bucak, Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nden mezun ve 2009'da Helsinki’de, ‘Erasmus’ programı değişim öğrencisi olarak, Haaga-Helia Üniversitesi Hospitality Management bölümünde bir dönem okudu. Bucak, Bilgi Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Politikası Bölümü’nde 'Halkın Suriyeli Sığınmacılara Karşı Davranışlarını Belirleyen Faktörler: Şanlıurfa Örneği' konulu tezi ile yüksek lisans çalışmasını bitirdi.

Bucak, 2015'te Ilgın İnşaat İç ve Dış Ticaret A.Ş. bünyesinde, Satış ve Pazarlamadan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda ‘Genel Koordinatör’ görevini üstlendi....