25 / 04 / 2024

Hakan Tütüncü: Kepez’i biz müteahhitlerle birlikte inşa ediyoruz!

Hakan Tütüncü: Kepez’i biz müteahhitlerle birlikte inşa ediyoruz!

Kepez Müteahhitler Dernek Yönetimi ve üyelerinden oluşan heyet, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Hakan Tütüncü, “Kepez’i biz müteahhitlerle birlikte inşa ediyoruz” diye konuştu...




Kepez Müteahhitler Dernek Yönetimi ve üyelerinden oluşan heyet, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.


İkinci dönem Kepez’e başkan olan Hakan Tütüncü’ye, dernekleri adına pasta kesen Kepez Müteahhitler Dernek Başkanı Süleyman Akbıyık, “Geçtiğimiz beş yıl derneğimizin hep yanında oldu, yeni dönemde de Kepez için, Antalya için el ele vereceğiz.” dedi.


Kepez Müteahhitler Derneği’nin Kepez’in en önemli sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ”Müteahhitler Derneği’nin fikirlerine, düşüncelerine ve ortak aklına ihtiyacımızın olduğunu her fırsat da ifade ettim. Sektörün sorunları var. Tıpkı Kepez’in sorunları olduğu gibi ama önemli olan el ele vermek ve bu sorunların üstesinden birlikte beraberce gelebilmektir” dedi.


Geçtiğimiz beş yıl içerisinde Kepez Müteahhitler Derneği ile çok iyi kurumsal çalışmalar yaptıklarını belirten Tütüncü, ”Biz müteahhitlerin önlerini açacak, çok önemli adımlar attık. 2b şerhleri yapılaşmanın önünde çok büyük bir engeldi. Bunu ilk defa kaldırıp yapılaşmanın önünü açan biz olduk. Kimse 2b şerhleri olan yerlere ruhsat vermezken, çap vermezken biz hem çap verdik hem ruhsat verdik. Bu yapılanlarında doğru olduğunu, devlet kademelerine gerek tapu kadastro genel müdürlüğüne gerek orman bölge müdürlüğüne anlattık. Biz kurum olarak müteahhitlerimizin arkasında olduk Antalya’da hiçbir belediye müteahhitlerin arkasında bizim gibi durmadı. Çünkü biz müteahhitlerle birlikte Kepez’i şehirleştiriyoruz.” şeklinde konuştu.


“Kepez’i biz müteahhitlerle birlikte inşa ediyoruz” diyen Tütüncü, ”Hepimizin yaşamaktan mutlu olacağı Kepez’i, biz el ele vererek inşa edeceğimiz, dediğimiz zaman. Birlikte yönetim anlayışını ortaya koyduk. Dolayısıyla biz müteahhit arkadaşlarımızı, inşaat sektöründe olan arkadaşlarımızı, müteahhitler derneğimizi biz mesai arkadaşımız olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.


Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, Hakan Tütüncü’ye ikinci kez başkan seçilmesinden dolayı plaket takdim etti.



Kepez Belediyesi


Geri Dön