25 / 04 / 2024

Hakkari Çukurca'ya sosyal tesis müjdesi! 

Hakkari Çukurca'ya sosyal tesis müjdesi! 

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Bayrak Tepe Üs Bölgesi, emniyet ve belediye tarafından sosyal tesise dönüştürülüyor. Üs bölgesine yarı olimpik yüzme havuzu, kafeterya ve seyir terası inşa ediliyor. 



Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Bayrak Tepe Üs Bölgesi, emniyet ve belediye tarafından sosyal tesise dönüştürülüyor. Huzur ortamının sağlanmasıyla artık gerek duyulmayan üs bölgesine yarı olimpik bir yüzme havuzu, kafeterya ve seyir terası inşa ediliyor. 

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre, Hakkari kent merkezine yaklaşık 80 kilometre uzaklıkta bulunan 10 bin nüfuslu Çukurca ilçesinde çok önemli değişimler yaşanıyor. Sosyal yaşama dönük önemli değişimler yaşanmaya başlandı. İlçe merkezine yakın olan ve ihtiyaç duyulmayan üs bölgeleri artık farklı amaçlarla kullanılıyor. Çukurca'nın kuzeyinde bulunan 1500 rakımlı Bayrak Tepe Üs Bölgesi de Emniyet ve Belediye tarafından sosyal tesise dönüştürülüyor. Bayrak Tepe Üs bölgesine yarı olimpik bir yüzme havuzu, çocuk havuzu ayrıca çevresinde kafeterya, fırın ve seyir terası bulunan bir sosyal tesis inşa ediliyor. 

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari Çukurca'ya turizm tesisi yapılacak!


Geri Dön