29 / 03 / 2024

Haldun Dormen: AKM projesi için harika bir olay!

Haldun Dormen: AKM projesi için harika bir olay!

Yeni AKM projesini değerlendiren Haldun Dormen, "Yeni AKM projesi tüm İstanbullular için harika bir olay." dedi.



Yönetmen ve oyuncu Haldun Dormen ile Opera sanatçısı Hakan Aysev, Cumhurbaşakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tanıtılan ve Mimar Murat Tabanlıoğlu tarafından tasarlanan  Atatürk Kültür Merkezi Projesi'ne ilişkin açıklamada bulundu. Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan habere göre; Dormen, AKM'nin yenilenmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

 

"İnşaat kısa zamanda AKM'ye kavuşuruz" diyen Haldun Dormen, ""İstanbul gibi bir şehirde bir opera binası olmaması kadar korkunç bir şey olamaz. Hakikaten korkunç. Süreyya operasına sıkışmış durumdalar. Onun için sadece biz sanatçılar için değil, tüm İstanbullular için harika bir olay." açıklamasında bulundu. 

 

Haldun Dormen: AKM projesi için harika bir olay!

 

Opera sanatçısı Hakan Aysev, AKM'nin sadece bina olarak değil konum olarak da büyük önem arz ettiğini söyledi. Aysev, "Çok güzel bir proje tanıtımı oldu, lansmanı yapıldı. Ben yıllardan beri inanılmaz bir heyecanla bugünü bekliyordum. Dün çok mutluydum, ülkemle ilgili umutlarım daha iyi yeşerdi, güzel şeylerin olacağını düşünüyorum ve tahmin ediyorum. Değerlerimize sahip çıkalım" dedi. 

 


Geri Dön