24 / 04 / 2024

Haliç Japon Evler fiyat listesi!

Haliç Japon Evler fiyat listesi!

Firma: Kılıç İnşaat

Proje: Japon Evler Haliç

Haliç Japon Evler fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 6 bin TL ile 7 bin 700 TL arasında değişiyor. Haliç Japon Evler'de konut sahibi olmak isteyenler için 3 veya 4 aya kadar taksit imkanı bulunuyor...




Haliç Japon Evler projesi  Kılıç İnşaat  tarafından İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Haliç Bölgesi'nde hayata geçiriliyor. Haliç Japon Evler fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Haliç Japon Evler projesi toplamda 6 kattan meydana gelen tek blok halinde yükseliyor. Arsa alanı 600 metrekare olarak belirlenen Haliç Japon Evler satılık konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. 



Haliç Japon Evler fiyat listesi!



Haliç Japon Evler fiyat listesi!


Haliç Japon Evler fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 6 bin TL ile 7 bin 700 TL arasında değişiyor.


Haliç Japon Evler ödeme planı!


Haliç Japon Evler ödeme planına göre  kısa süreli vadelendirme yapılıyor. Taksitler en fazla 3 ya da 4 ay olarak belirleniyor.  Japon Evler Haliç  teslim tarihi ise 1 sene sonrası olarak planlanıyor. 



Haliç Japon Evler fiyat listesi!



Haliç Japon Evler iletişim!

Telefon: 0212 255 65 58 – 59

Web Adresi: www.japonevlerhalic.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön