20 / 04 / 2024

Halil Dilek Özcan kimdir?

Halil Dilek Özcan kimdir?

Sinop Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan kimdir? Halil Dilek Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Dilek Özcan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Dilek Özcan...



Halil Dilek Özcan kimdir?

1968 Türkeli doğumlu olan Halil Dilek ÖZCAN ilk, orta ve lise tahsilini Türkeli ilçesinde tamamladı. Lise tahsilinden sonra Üniversite sınavında 19 Mayıs Üniversitesi, Amasya Meslek Yüksek Okulunun Muhasebe Bölümünü kazandı. Öğrenimini bir müddet devam ettirdikten sonra ticari hayata atıldı ve tahsiline ara verdi.


Askerliğini bitirdikten sonra İstanbul’da aydınlatma üzerine şirket kurarak ticari hayatına tekrar başladı. Daha sonra ise Türkeli’ne gelerek ticaret hayatına devam etti. 1994 seçimlerinde Türkeli Merkez Mahallesi Muhtarlığı’na seçilerek 1999 seçimlerine kadar ilçemize muhtar olarak hizmet verdi.


Evli ve iki çocuk babası olan Halil Dilek ÖZCAN, 18 Nisan 1999 seçimlerinde Türkeli Belediye Başkanı seçilmiş ve 1999-2004 yılları arasında Türkeli Belediye Başkanı olarak görev yapmıştır.


2004 yerel seçimlerinden sonra ticaret hayatına devam eden Halil Dilek ÖZCAN 2006 yılından itibaren Ankara’da faaliyet gösteren bir firmada AB projeleri ve Belediyelerle ilgili konularda yöneticilik yapıtı. 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde yeniden Türkeli Belediye Başkanı seçilmiştir.  


Sinop Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan'ın mesajı:

Çok sevgili Türkelili hemşerilerim hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.


Bize oy versin, vermesin tüm hemşehrilerimizi kapımız ve gönlümüz sonuna kadar açık. “Bizim için her hemşerimiz bu güzel ilçenin ortak zenginliğidir. Bize bu ortak zenginlik anlayışını bahşeden Allah’a şükrediyorum. İnanıyorum ki; vereceğimiz hizmetlerin asıl sahibi sizler olacaksınız. O nedenle diyorum ki; Ortaya çıkacak her eser, Türkeli halkının alın teridir, Türkeli halkının el emeğidir, Türkeli halkının göz nurudur. Bu samimi inanç ve duygularla, kendimizle, kentimizle, tarihimizle ve hemşerilerimizle bir olmanın, beraber olmanın onurunu ve gururunu bir şeref madalyası olarak ömür boyu taşıyacağım.


Türkeli Halkı ne güzel bir halk. Ben bu halk ile ne kadar gurur duysam azdır. Sizlerin ilgi ve desteklerinizle birlikte bu gururu başardık. Bundan sonra da birlikte yürümeye devam edeceğiz. Hepinize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.


"Allah hepinizden razı olsun. Bundan sonra hep birlikte el ele ilçemize güzel hizmetler yapacağız. Şimdi işimiz çok daha zor. Geçmiş dönemlerde yapılanlardan daha fazla hizmet yapmamız lazım. Tüm Türkeli Halkına göstermiş olduğu ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim. 


Sinop-Samsun Karayolu inşaatında bulunan tarihi köprü ne olacak?




Geri Dön