16 / 04 / 2024

Halil Sezai, kira borcunu ödeyemediği için Cihangir'deki evinden atılmış!

Halil Sezai, kira borcunu ödeyemediği için Cihangir'deki evinden atılmış!

“İsyeean” diye bağırdığı şarkısı internet sitelerinde ‘tık'lanma rekoru kıran, hayranları arasında bir fenomen olan şarkıcı Halil Sezai'nin 6 ay evvel kira borcu yüzünden Cihangir'deki evinden atıldığı ortaya çıktı



"Bir zamanlar fakir ama onurlu bir genç vardı" cümlesinin karşılığı Halil Sezai. Sosyal medyada son günlerin fenomenin olan, şarkıları dillerden düşmeyen Sezai'nin henüz albüm satışı ve konserlerden para kazanmaya başlamadan önce ev sahibine Cihangir'deki evinin kirasını ödemekte zorlandığı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı kira borcu yüzünden 6 ay önce ev sahibi tarafından evden atıldı.

O günlerde müzik âleminde tanınmayan Halil Sezai, bir süre arkadaşlarının yanında kaldıktan sonra daha ucuz bir eve taşındı. Aradan geçen 6 ayda ise talih, kelimenin tam anlamıyla Sezai'nin yüzüne güldü. İncir Reçeli adlı filmin ardından çıkardığı Seni Beklerken albümü patlama yaptı. Hiçbir televizyon programına katılmayan ancak konserden konsere koşan ünlü şarkıcı önümüzdeki bir ay içinde 21 yerde sahneye çıkacak.

BÜLENT İPEK/HABERTURK

 


Geri Dön