25 / 04 / 2024

Halk GYO Palandöken arsaları revize değerleme raporu!

Halk GYO Palandöken arsaları revize değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde bulunan ve tapuda 12476 ada 5-6-7-8-9 parsel olmak üzere toplam 5 parsel olarak kayıtlı bulunan Erzurum Palandöken merkezli arsalar, imar uygulaması sonrası 7 adet parsel olarak tescillendi. Arsaların revize değerleme raporu yayınlandı. 



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Erzurum Palandöken arsaları revize değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Halk GYO'nun portföyünde bulunan ve tapuda 12476 ada 5-6-7-8-9 parsel olmak üzere toplam 5 parsel olarak kayıtlı bulunan Erzurum Palandöken merkezli arsalar, imar uygulaması sonrası 7 adet parsel olarak tescillendi. Tescil sonrası, ilgili gayrimenkullere ait revize değerleme raporu yayınlandı. 

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde bulunan ve tapuda 12476 Ada 5-6-7-8-9 parsel olmak üzere toplam 5 parsel olarak kayıtlı bulunan Erzurum Palandöken merkezli arsalar, imar uygulaması sonrası 7 adet parsel olarak tescillenmiştir. Tescil sonrası, ilgili gayrimenkullere ait revize değerleme raporu ektedir.

Dosya için tıklayın


Geri Dön