16 / 04 / 2024

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Süleymanoğlu oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Süleymanoğlu oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı istifası ve yeni atamalar hakkında bildiri yayınladı. 



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı istifası ve yeni atamaları hakkında bildiri yaptı. 

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özdil, Şirketteki görevinden ve Yönetim Kurulu Üyeliği'nden 9 Temmuz 2018 tarihi itibarıyla istifa ederek ayrıldı. 

Yönetim Kurulu'nun aynı gün tarihli almış olduğu karar neticesinde; boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği'ne, ilk yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere, Sayın Selahattin Süleymanoğlu'nun atanmasına ve Sayın Süleymanoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak seçilmesine karar verildi. 

KAP Açıklaması:
Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın R. Süleyman Özdil, Şirketimizdeki görevinden ve Yönetim Kurulu Üyeliği'nden 9 Temmuz 2018 tarihi itibarıyla istifa ederek ayrılmıştır.

Yönetim Kurulu'nun aynı gün tarihli almış olduğu karar neticesinde;

Boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği'ne, ilk yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere, Sayın Selahattin Süleymanoğlu'nun atanmasına ve Sayın Süleymanoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak seçilmesine,

Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Sayın Yahya Bayraktar'ın ise Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmesine karar verilmiştir.

 

  Selahattin Süleymanoğlu kimdir?


Geri Dön