19 / 04 / 2024

Halkalı İstanbul Lounge 'ta 405 bin 500 TL 'ye 4+1 dubleks!

Halkalı İstanbul Lounge 'ta 405 bin 500 TL 'ye 4+1 dubleks!

Halkalı"da inşa edilen İstanbul Lounge projesinde 4+1 dubleks konutların fiyatları 405 bin 500 TL"den başlıyor. Proje Eroğlu yapı tarafından hayata geçiriliyor



İstanbul Lounge, Halkalı"da Eroğlu Yapı tarafından inşa ediliyor. Halkalı İstanbul Lounge"ta alanları 55 ile 227 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 108 bin TL'den başlayarak 661 bin TL'ye kadar yükseliyor. Lounge İstanbul"da peşinatlar 5 bin 400 TL"den, aylık taksitler ise 1.353 TL"den başlıyor. İstanbul Lounge'da Küçükçekmece Gölü'nün yanıbaşında hayata geçiriliyor. İstanbul Lounge Evleri için minimum yüzde 5 peşinatla, 120 aya kadar bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor. 60 aya kadar yüzde 0,80, 120 aya kadar ise yüzde 0,83 faiz uygulanıyor.
Toplam 68 bin 307 metrekare alana inşa edilen İstanbul Lounge"un sosyal alanlarında oyun parkları, açık havuz, kapalı havuz, çocuk havuzu, koşu ve yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, cafe, tenis kortu, basketbol sahası, mini futbol sahası, çocuk kulübü bulunuyor. Projenin toplam inşaat alanı ise 145 bin 720 metrekare.   Sitede toplam 757 konut bulunuyor.  Yatay süreklilik konseptine sahip Istanbul Lounge"daki mimari yaklaşım klasik konut projelerinden farklılaşıyor. Proje kapsamında müstakil, 2 katlı, 5 katlı, 14 katlı ve 15 katlı bloklardan oluşan farklı kat yükseklikleri mevcut.  

www.erogluyapi.com.tr
444 37 97

Basında yer alan diğer haberler:

EROĞLU YAPI İSTANBUL LOUNGE
BİR BAKIşžTA
Projenin adı: İstanbul Lounge
Projenin lokasyonu: Halkalı Altınşehir İstanbul Caddesi, İstanbul
Yapan şirket: Eroğlu Yapı
Satış pazarlama sorumlusu: Eroğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer
İnşaata başlama tarihi: Ekim 2010
İnşaatı bitirme tarihi: Ekim 2012
Toplam arsa: 68 bin metrekare
Toplam inşaat alanı: 145.720 metrekare
Satılabilir alan: 91.000 metrekare
Konut sayısı: 757 adet daire
En düşük ve en yüksek konut alanı ve konut tipleri: Projede büyüklükleri 56 - 227 metrekare arasında değişen 1+1"den 4+1"e kadar pek çok farklı daire alternatifi bulunuyor. Ayrıca sınırlı sayıda çok özel dubleks 4+1"ler ve kent villaları mevcut.
Projedeki binaların kat yükseklikleri: Yatay süreklilik konseptine sahip Istanbul Lounge"daki mimari yaklaşım klasik konut projelerinden farklılaşmaktadır. Proje kapsamında müstakil, 2 katlı, 5 katlı, 14 katlı ve 15 katlı bloklardan oluşan farklı kat yükseklikleri mevcuttur.
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı 2500
 
FİYATLAR HANGİ DÜZEYDE, ÖDEME PLANLARI NE
En düşük metrekare fiyatı: .500 TL projedeki en düşük fiyat çizgisi.
En yüksek metrekare fiyatı: Metrekareler büyüdükçe fiyatlar da yükseliyor.

Peşinat miktarları: İstanbul Lounge"da yüzde 5"i teşkil eden 1+1 için 4.500, 2+1 için 8.000, 3+1 için 10.500, 4+1 için ise 18.000 TL"den başlayan peşinatlarla ev sahibi olunabiliyor.
Ödeme koşulları: Yüzde 5 peşinat projenin ödeme planındaki en cazip noktalardan biri. 120 ay vadeye kadar ödeme seçenekleri bulunan projede, yüzde 0,76"dan başlayan banka faiz oranları söz konusu.
Cazip olan diğer nokta ise projede gizli veya ekstra masraf da bulunmaması. Yani, fiyatlara her şey dahil. Buna yüzde 1 KDV de, tapu masrafları, alt yapı bedelleri de, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedelleri de dahil. Ayrıca banka konut kredisinde dosya masrafı ve banka komisyonu da alınmıyor.
 
NASIL BİR YAşžAM SUNUYOR
Projenin ayırt edici özelliği:Bulunduğu lokasyon, şehrin merkezinde kurulu bir yaşamı getiriyor. Ancak, Küçükçekmece Gölü'ne yakınlığıyla yine de şehrin stresinden kaçma fırsatı da yaratıyor. Mimarisindeki su konsepti ve kübik yapılar ise vurucu bir diğer nokta. Proje, yatay süreklilik konseptine işaret ederek bölgede yer alan yüksek blokların aksine insan ölçeğindeki boyutlarıyla, yaşayanlara gökyüzünün mavisini görme imkanı sağlıyor. Geniş yeşil alanlar bir diğer iddia. Toplam 68 bin metrekarelik arazinin tam ortasında 55 bin metrekareye yeşil alan bulunuyor.
Küçükçekmece Gölü"nün hemen yanı başında konumlanan projenin sakinlerine, özel ve ortak kullanıma açık teraslarda kesintisiz bir panorama sunuluyor. Ortak kullanımın ve özelleşmenin bir arada bulunacağı teraslar, yüksek konum ve kurgularıyla kendi içlerinde birer yaşam merkezi görevi görecek. Zeminle sınırlı kalmayıp, yapıların ara ve çatı katlarında uygulanan peyzaj sayesinde ortak kullanım alanları yapı içlerine taşınırken, aynı zamanda suyun ve ağaçların doğal iklimlendirme etkisinden de yararlanılacak.
Yetişkinler için ne var:: Bisiklet ve yürüyüş parkurları, açık/kapalı yüzme havuzları, farklı yaş gruplarına yönelik özel oyun alanları, futbol ve basketbol sahaları, tenis kortu, fitness ve aerobik salonu, sauna, buhar odası, güzellik ve kuaför salonu
Projede çocuklar için neler var: Dev satranç ve tırmanma halatları, korsan gemisi, su kaydırağı, mini-golf sahası, kay-kay alanı, kapalı çocuk kulübü ve anfitiyatro
 
ULAşžIM AçISINDAN GETİRDİÄžİ çÖZÜMLER
Projeye en yakın anaokulu veya kreş 1,5 km.
Projeye en yakın özel ilköğretim okulu: Göktürk İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Bezirganbahçe İlköğretim Okulu 1,5 km.
Projeye en yakın devlet okulu: Yakınlarında yok
Projeye en yakın kolej kaç km uzaklıkta ve isimleri neler: Yok
Projeye en yakın devlet liseleri:Mehmet Akif Ersoy Lisesi 3 km.
Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler: Küçükçekmece Devlet Hastanesi 2.4 km, Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Hastanesi 1.5 km.
Projeye en yakın akaryakıt istasyonu: Shell 800 m.
En yakın alışveriş merkezi: Armoni Park 6 km.
212 AVM 7 km.
Havalimanlarına uzaklığı: Atatürk Havalimanı 10 km. Sabiha Gökçen 60 km.
Ana yollara mesafesi: Basın Ekspres"e 4,5 km. TEM 2,5 km, E-5 8 km.
Projenin mimarı: Bünyamin Derman


Geri Dön