29 / 03 / 2024

Halkalı Tema İstanbul'da teslimler Temmuz'da başlıyor!

Halkalı Tema İstanbul'da teslimler Temmuz'da başlıyor!

Türkiye ve Avrupa'nın en büyük özel sektör gayrimenkul projelerinden olan Tema İSTANBUL, mega karma yapısının ilk etabı olan konut bölgesi ile rekorlar kırıyor..



Türkiye ve Avrupa'nın en büyük özel sektör gayrimenkul projelerinden olan Tema İSTANBUL, mega karma yapısının ilk etabı olan konut bölgesi ile rekorlar kırıyor. Tema İSTANBUL, konut bölgesinin yanı sıra dünya çapında temalı eğlence parkı Tema WORLD, sosyal buluşma merkezi Tema PLAZA gibi ana fonksiyonlan ve eğitimden ticarete kadar birçok tamamlayıcı unsuru içinde barındıracak. Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan, Tema İSTANBUL'un devasa büyüklüğü ve güçlü fonksiyonlarına karşın, ulusal ve uluslararası ödüllerle de tescillenen istikrarlı başarılarının temel nedenlerini; "Projenin altında imzası bulunan güçlü Ortak Girişim Grubu", "Projenin tecrübe, bilim ve ortak akıl ile yönetilmesi" ve "çok iyi bir hazırlık dönemi geçirilmesi" olarak sıralıyor. Tema İSTANBUL projesinde imzası bulunan Ortak Girişim Grubunda; MESA, ARTAŞ-AVRUPA KONUTLARI, ÖZTAŞ ve KANTUR-AKDAŞ şirketleri yer alıyor. 


Teslim için son viraj 

Tema İSTANBUL konut bölgesi inşasında kaydedilen fiziki ilerlemenin yüzde 95'leri geçtiğini belirten Mesut Arslan, "Artık çoğu blokta daire içlerinde parke döşenmesine ve beyaz eşya montajına başlandı. Bazı bloklarda Mart ayı itibari ile temizliğe ve teslimatlar için son hazırlık aşamalarını gerçekleştirmeye başladık bile" diyerek, Tema İSTANBUL konutlarının, söz verdikleri gibi Temmuz ayında sahiplerine teslim edileceğini söyledi. 


Birbirinden farklı 3-12 kat ile 18-30 kat arasında değişen farklı bloklardan oluşan konut bölgemizde, toplam 3.531 konut yer alıyor. 1 + 1 'den 4+1 e kadar uzanan farklı tip ve büyüklükteki zengin konut seçenekleri ile Tema İSTANBUL'da, ailelerin tüm ihtiyaçlannı karşılıyoruz" dedi. 


Posta


Geri Dön