19 / 04 / 2024

Halkbank'tan ayda 776 TL ödeyerek 36 ay vade ile 20 bin TL kredi alabilirsiniz! Başvuran alıyor!

Halkbank'tan ayda 776 TL ödeyerek 36 ay vade ile 20 bin TL kredi alabilirsiniz! Başvuran alıyor!

Ayda 776 TL ödemeli Halkbank Hesabı bulunan kişilere ihtiyaç kredisi verilecek! Başvuru yapan onaylayacak! Halkbank Üzerinden 36 ay vadeli kredi kampanyası şimdi başladı! İşte detaylar...



Haber24com'da yer alan habere göre; 20 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi için banka 1.55 faiz oranları ile sizlere kredi imkanı sunuluyor. Kredi onayı alan kişiler, 36 ay vadeli kredi için bankaya aylık 776 TL ödeme yapacaktır. Bu kredileri ayrıca 3 ay ertelemeli olarak da kullanabilmek de mümkün! Bankadan kredi başvurusu yapacak olan bireysel müşteri, kredi almak istiyorsa, banka koşullarını da sağlaması gerekmektedir.

Halkbank tan ayda 776 TL ödeyerek 36 ay vade ile 20 bin TL kredi alabilirsiniz! Başvuran alıyor!BANKA KREDİ ŞARTLERI NELERDİR? 

  • Bankadan kredi alacakların 18 yaş üzerinde olması gerek.
  • Kredi onayı alacak kişinin banka sicili temiz, kredi notu 1200 ve üzerinde olması gerekmektedir.
  • Halkbank ihtiyaç kredisi almak isteyen kişiler emekli ise emekli maaşı bu bankadan alınması ya da maaş taşıması yapması gerekiyor.
  • Diğer bankalardaki bulunan kredi ve kart borçlarınızı kapatmadan kredi alamazsınız. 
  • İcralık ve avukatlık bir durum olmaması gerek.
  • Banka hesaplarınızda e-haciz, icra gibi tedbirler bulunmaması gerek.
  • Belirtilen şartlar durumunda her hangi bir olumsuzluk olmadıkça, kredi kullanmanız mümkündür. 

Halkbank tan ayda 776 TL ödeyerek 36 ay vade ile 20 bin TL kredi alabilirsiniz! Başvuran alıyor!HALKBANK KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Banka tarafından belirlenen şartlara uygunsanız, hemen başvurunuzu yapabileceksiniz. Banka kredi başvurusu en yakın Halkbank şubelerinden kimlik ve gelir belgesi ile yapılır. Bu bankada hesabı olan ve maaş müşterisi olanlar ise kredi almak için bankaya gitmesine gerek kalmayacak. Bankanın mobil uygulamasını kullanmak için alacağınız internet şifresi ile beraber, kredi başvurunuzu internet üzerinden yapabilecek ve onay almanız durumunda da kredinizi hemen aynı gün içinde hesabınıza atabileceksiniz.

Bankanın resmi internet sitesinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Halkbankcomtr adresine giriş yaparak burada bulunan ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurmanız durumunda krediden faydalanabileceksiniz. İhtiyaç kredisi almak için başvuru yapacak olan kişilere bir diğer alternatif ise müşteri hizmetleri telefon numarası olmaktadır. 

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Bu bankada ödemeler 3 ay erteleniyor!

Bankalarda faiz depremi! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank ve Yapı Kredi şimdi açıkladı!

Kredi çekmeyi düşünenler dikkat! Tüketici kredilerinde...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön