26 / 04 / 2024

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Bu bankada ödemeler 3 ay erteleniyor!

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Bu bankada ödemeler 3 ay erteleniyor!

Akbank üzerinden başvuru yapan ve kredi onayı alan vatandaşlar, 3 ay ertelemeli olarak banka üzerinden nakit kredi kullanabilecek.



Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Akbank, başlattığı ¨3 ay ertelemeli kredi kampanyası¨yla 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 ay vadeli kredi vereceğini duyurdu.

Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruyla, Akbank’ın kredilerde 3 ay ertelemeli olarak müşterilerine imkân sağlayacağı açıklandı. Akbank üzerinden başvuru yapan ve kredi onayı alan vatandaşlar, 3 ay ertelemeli olarak banka üzerinden nakit kredi kullanabilecek.

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Bu bankada ödemeler 3 ay erteleniyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön