23 / 04 / 2024

Halkbank'tan emeklilere 196 TL taksitle ihtiyaç kredisi! İşte başvuru şartları!

Halkbank'tan emeklilere 196 TL taksitle ihtiyaç kredisi! İşte başvuru şartları!

Halkbankası emeklilere yönelik 196 TL taksitle “Emekli Mini” adıyla yeni bir ihtiyaç kredisini duyurdu. İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren ihtiyaç kredisinin detayları ve başvuru koşulları…




Milyonlarca emeklinin uygun ödeme koşullarına sahip ihtiyaç kredisi araştırdığı biliniyor. Türkiye Halk Bankası A.Ş, emeklilere yönelik yeni bir ihtiyaç kredisini duyurdu. Maaşını Halkbankası’ndan alan veya maaşını Halk Bankası’na aktarmayı taahhüt eden emeklilere 5 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için aylık yüzde 1,58 faiz oranı ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 36 ay vadeli kredi verilecek.

HALK BANKASI EMEKLİ KREDİSİ TUTAR VE ÖDEME KOŞULLARI NASIL?

5 bin Türk Lirasına kadar kredinizi aylık yüzde 1,58 faiz oranıyla tahsis ücretli olarak kullanabileceksiniz. Halkbank üzerinden yapılan açıklamaya göre kredi ödemeleri; aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, üç ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli olarak yapılabilecek. Yıllık toplam maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsıyor.

Halkbank tan emeklilere 196 TL taksitle ihtiyaç kredisi! İşte başvuru şartları!

KREDİLİ MEVDUAT HESABI VE HAYAT SİGORTASI OLANLARI KAPSAYACAK

Tahsis ücretine yüzde 10 Banka Sigorta Muamele Vergisi’nin (BSMV) dahil edildiği krediyle ilgili emekliler bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Ürüne ait faiz oranları, Halkbank'tan en az kredi taksit tutarı kadar Kredili Mevduat Hesabı açtırmayı ve Hayat Sigortası yaptırmayı isteyen müşteriler için geçerli olacak. 

 


Geri Dön