20 / 05 / 2024

Halkbank'tan son dakika müjdesi! Tam 41 bin 350 TL promosyon ödeyecek! Böylesi görülmedi, rekor seviye!

Halkbank'tan son dakika müjdesi! Tam 41 bin 350 TL promosyon ödeyecek! Böylesi görülmedi, rekor seviye!

Halkbank, maaş promosyonunda rekor kırarak 41 bin 350 TL ödeme yapacak. Bu ödeme, hesaplara yatmaya başladı.



İstanbul Üniversitesi, kamu bankası Halkbank ile yaptığı anlaşma sonucunda üniversite personelinin maaşlarını 3 yıl boyunca Halkbank'tan alacak. Anlaşma gereği Halkbank, her bir personele 41 bin 350 TL tutarında tek seferlik maaş promosyonu ödemesi yapacak.

Ödemeler dün itibarıyla başladı ve üniversite personeli hesaplarını kontrol etmeleri gerekiyor. Bu şekilde, Halkbank İstanbul Üniversitesi personeli için rekor kıran bir maaş promosyonu sağlamış oldu. Bankalar, kurumların çalışanlarının maaşlarını kendi bankalarından yatırmalarını teşvik etmek amacıyla maaş promosyonu ödemesi yapmaktadır. Bu nedenle, kamu ve özel sektör kurumları arasında bu tarz anlaşmalar oldukça sık görülmektedir.

HALKBANK REKOR KIRDI

İstanbul Üniversitesi ve Halkbank arasındaki promosyon ihalesi sonuçlandı ve 24 Nisan 2023 tarihinde promosyon ödemeleri hesaplara aktarıldı. İlgili açıklamada, İstanbul Üniversitesi ile Halkbank arasında bir banka promosyon protokolü imzalandığı ve her personel için dört yıl boyunca 41 bin 350 Türk lirası ödeme yapılacağı belirtildi. Ödemelerin 24 Nisan'da hesaplara yatırıldığı ifade edildi.


Geri Dön