29 / 03 / 2024

Haluk Arslan: Elazığ'ın imar sorunu çözülecek!

Haluk Arslan: Elazığ'ın imar sorunu çözülecek!

Elazığ’ın sorunları ve çözüm yolları ile ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, ''31 Mart Elazığ için mevcut gidişatın son bulacağı bir milat olacak'' diye konuştu.



Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, seçim ziyaretleri kapsamında Belediye Çarşısı ve Saray Camii Çarşısı esnaflarıyla buluştu. Arslan’a ziyarette parti üyeleriyle de görüştü. Esnafla sohbet eden Arslan, sıkıntıları dinledi ve yerel seçimlerde kendisine destek talep etti.

“EKSİKLİKLERİN GİDERİLMESİ İÇİN TOPLUMUN TALEBİ VAR”

Ziyaret sonrası konuşan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan, Elazığ’da yaşayan herkesin belediyenin daha iyi bir şekilde yönetilebileceğini vurgulayarak “Bugün esnafımızla buluştuk. Gördüğümüz manzara şu: Elazığ’ın belediye hizmetleri açısından eksikleri olan bir il. Bu eksikliklerin giderilmesi için toplumun bir talebi var. Elazığ’da yaşayan her kesimin, belediyenin daha iyi yönetilebileceğine dair inancı var.” şeklinde konuştu.

“ELAZIĞ ÇALIŞKAN BİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇECEK”

Elazığ’a en iyi bir şekilde hizmet verebilmek için çaba sarf ettiklerini söyleyen Arslan, “Elazığ, kendisine en iyi hizmeti verecek, liyakat sahibi, çalışacak bir belediye başkanı seçecek. Bu kararı elhamdülillah gittiğimiz her yerde insanların gözlerindeki ışıkta görüyoruz. Taleplerini de görüyoruz. Seçim sürecinde şehrin sorunlarını da konuşacağız, siyasetini de konuşacağız. İnsanımızın dertlerini, ümitlerini, gerçekleştirmek istedikleri şeyleri enine boyuna konuşacağız. Onlara en iyi hizmeti vermek için iş başına geleceğiz.” dedi.

“ELAZIĞ KARARINI VERMİŞ”

Esnafın kendisine olan ilgisinden memnun olduğunu söyleyen Arslan, Elazığlıların hizmet istediğini açıkladı ve bu hizmete kendilerinin talip olduğunun altını çizdi. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan konuşmasına şu ifadeleri kullandı:

“Bizi sevindiren manzara şu: Elazığ kararını vermiş. Elazığ kendisine hizmet edecek bir kadro istiyor. Elazığ hizmet istiyor. Elazığ protokol belediyeciliği istemiyor. Elazığ, ufak sorunlara dahi çözüm üretememe durumundan kurtulmak istiyor. Belediyenin kendi işini düzgün yapmasını, hizmetleri şehrin her bölgesine adil ve eşit bir şekilde dağıtılmasını istiyor. Bu çerçevede biz de inanç ve kararlılıkla bu hizmete talibiz.”

“31 MART GİDİŞATIN SON BULACAĞIBİR MİLAT OLACAK”

Elazığ’ın sorunları ve çözüm yolları ile ilgili konuşan Arslan, “Çalışmak için geliyoruz ve Elazığ’ın sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözüm yollarını da biliyoruz. Başta imar planı ve imar planından ortaya çıkan sorunlar ve uygulama sorunlarını biliyoruz. Mülkiyet problemlerini biliyoruz. Çarpık kentleşmenin sebebini ve nasıl düzeltilmesi gerektiğini biliyoruz. Bunlar için gerekli çözüm önerileriyle geliyoruz. İnsanımız da bize inanıyor hamdolsun. Bu inançla inşallah 31 Mart Elazığ için mevcut gidişatın son bulacağı bir milat olacak” açıklamasında bulundu.


Geri Dön