24 / 04 / 2024

Haluk Dursun Kayseri projeleri hakkında bilgi aldı!

Haluk Dursun Kayseri projeleri hakkında bilgi aldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret eden ve Kayseri Mahallesi'ni gezen Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, Başkan Çelik ile birlikte Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde incelemelerde bulundu




Kayseri Valisi Orhan Düzgün ile birlikte önce Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret eden ardından da Kayseri Mahallesi'ni gezen Müsteşar Dursun, son olarak da Başkan Çelik ile birlikte Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Kayseri Mahallesi'ndeki gezi de Müsteşar Dursun'a AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki de eşlik etti.


Başkan Çelik'e yaptığı makam ziyaretinin ardından Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ile birlikte Kayseri Mahallesi'ni gezen ve burada Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde gören Müsteşar Dursun, ardından da Erciyes'e çıkarak Erciyes A.Ş Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı'dan bir brifing aldı.


Brifingin ardından Başkan Çelik ve Genel Müdür Cıngı ile birlikte Erciyes'teki tesis ve yatırımları gezen Müsteşar Dursun burada yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi'nin çok doğru ve güze işler yaptığına vurgu yaparak, "Kayseri'nin kültürel derinliğini ve zenginliğini zaten biliyordum. Son zamanlarda çok büyük gelişmeler gösterdiğini burada müşahade ettim ve çok sevindim. Türkiye'nin kültürüne ve turizmine bu kadar yatkın ve istekli bir şehirde bulunmaktan son derece memnunum.


Kayseri Mahallesi'nde o güzel taş konakların çok güzel ve doğru şekilde değerlendirildiğini gördüm. Ayrıca Erciyes'te de çok doğru ve planlı bir gelişmeye şahit oldum. Özellikle Erciyes A.Ş'nin bu alanda yaptığı uluslararası çalışmaların iyi neticeler vermeye başladığını gördüm. Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak bu tür çalışmalardan mutluluk duyuyoruz. Bunlar Kayseri'nin ve Türkiye'nin marka değerini artıran çalışmalar. Emeği geçenleri tebrik ediyorum ve Türkiye'nin böyle bir tesise sahip olmasından dolayı da gurur duyuyorum" dedi.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön