29 / 03 / 2024

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ayşe S. Osmanağaoğlu ve Cantuğ Gökdere ortaklığında kuruldu. 



Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ayşe S. Osmanağaoğlu ve Cantuğ Gökdere ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 3.Yurt içinde ve dışında inşaat, altyapı, taahhüt işleri yapmak, ihalelere girmek, alınan ihaleleri başkalarına devretmek, veya başkalarından devralmak. Baraj, liman, köprü,rıhtım, tünel, toplu konut, mesken, ticarethane, fabrika ile kanalizasyon, içme suyu yağmur suları, sulama kanalları, drenaj kanalları, sel suları yatakları, DTT, elektrik, ısıtmasistemi galerileri, yol, menfez, alt ve üst geçit, doğal gaz, petrol boru hattı, taş, kum çakıl ocakları, maden ve kömür üstü dekopajları gölet inşaatı ve arıtma tesisleri, organize sanayi hava alanı, orman yolları, taahhütlerini inşa etmek, ettirmek, yapmak ve yaptırmak...ve anasözlemesind yazılı olan diğer işler


Geri Dön