28 / 03 / 2024

Hane'm Güneşli fiyat!

Hane'm Güneşli fiyat!

Firma: Huma Yapı ile Mar Tur

Proje: Hane’m Güneşli

Hane'm Güneşli fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Huma Yapı ve Mar Tur tarafından inşa edilen proje Atatürk havalimanına 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.



Hane'm Güneşli fiyat listesi kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşeceği proje tek bloktan oluşuyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen Hane'm Güneşli Evleri Huma Yapı ve Mar Tur imzası taşıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. . 


Güneşli Hane'm Konutları Atatürk havalimanına 15 dakika, TEM ve E-5 trafik akslarına 10 dakika,  toplu taşımaya 5 dakika, 212 İstanbul Power Outlet AVM’ye 5 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. 


Toplam 44 adet daire ve 4 adet ticari birimden meydana gelen Hane'm Güneşli Residence'de buhar odası, sauna, vitamin bar, kapalı ve açık otoparkları, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu gibi sosyal donatı alanları mevcut.  


Hane'm Güneşli fiyat!

Satış süreci devam eden Huma Yapı - Mar Tur Hane'm Güneşli'de dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. 


Hane'm Güneşli satış ofisi 

Telefon: 0212 123 4567

Web: http://hanemgunesli.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön