20 / 04 / 2024

Hangi ünlü nerede oturuyor?

Hangi ünlü nerede oturuyor?

Tarkan, Tuğba Büyüküstün, Türkan Şoray, Bülent Ersoy, Kenan Doğulu gibi ünlülerin bir çoğu kazandıkları paraları gayrimenkule yatırıyor. Hangi ünlü nereye yatırım yapıyor? Hangi ünlü nerede oturuyor?



Ünlülerin bir çoğu kazandıkları paraları gayrimenkule yatırıyor. Hangi ünlü nereye yatırım yapıyor? Hangi ünlü nerede oturuyor?


Tarkan'ın Beykoz Öğümce Köyü`nde çiftlik, Tarabya Sümer Korusu`nda 2.1 milyon TL değerinde villa, Arnavutköy`de tarihi köşk, Newyork`ta daire (Manhattan`da 1999 yılında `mortgage` sistemiyle 450 bin dolara aldığı dairenin değeri 4 milyon dolara ulaştı. Sanatçı yüzde 5 gibi düşük bir faiz oranıyla satın aldığı dairenin borcunu toplam 24 yılda ödeyecek), Los Angeles`ta studio daire, iki cip, bir otomobil. ..


Ekranların popüler isimlerinden Tuba Büyüküstün, oyunculuktaki başarısını ticarete taşıdı. Dizi ve sinema filmlerinden kazandığı tüm gelirini 'Baykon Endüstriyel Tartım Sistemleri' ve 'İstron Elektronik Teknolojileri' adlı iki firmaya yatıran başarılı oyuncu, annesi ve babasıyla kurduğu şirketin yurt dışına açılmasını sağladı. Kazakistan, Azerbaycan ve Kırgızistan'da şubeler açan Büyüküstün, gözlerini Ortadoğu'ya çevirdi. Arap ülkelerinde gördüğü ilgi sayesinde şirketinin başarılı olacağına inanan oyuncu, Dubai ve Suriye gibi yerlerde şirketinin faaliyet göstermesi için de düğmeye bastı.


Suzuki bir motosiklet, 1999 model cip, Antalya`da bir milyon YTL değerinde 13 dönüm çiflik, İstanbul`da villa, bankada hatırı sayılır nakit.


Bülent Ersoy'un 2002 model spor Mercedes otomobil, Marmaris`te bir koy, Marmaris`te bir daire, Marmaris`te bir benzin istasyonu, 5 adet inşaat iş makinesi, Bodrum`da bir villa, Antalya`da bir daire, İstanbul`da bir daire, Fenerbahçe`de bir sauna, 700 bin YTL değerinde mücevher, Vizon kürk, Çinçila kürk. .. 


Türkan Şoray'ın Etiler-Boğaz sırtlarında bir villa, Beşiktaş`ta bir iş hanı, 2003 model bir otomobil. ..


Çağla Şıkel, Ulus`ta bir ev, Range Rover marka cip, bankada hatırı sayılır nakit. 


Yaptığı albümler, verdiği konserlerle Türkiye'nin en büyük pop yıldızlarından biri olan Kenan Doğulu'nun eğitim için erken yaşta gittiği ABD'de çeşitli yatırımları bulunuyor. Doğulu'nun, yılın yarısını geçirdiği Los Angeles'ta Ken Love Yourself adlı bir giyim mağazası bulunuyor. Sadece patronluk değil aynı zamanda tasarımcılığa da el atan şarkıcı, aynı zamanda bir yapım şirketi sahibi.


Mirkelam'ın 40 tane benzin istasyonu olduğu ve geçimini bundan sağladığı dedikoduları ortalıkta dolaşıyordu. İstanbul'un girişinde 

bulunan ve Sancaktepe ilçesinde adı "Mirkelam Petrol Ürünleri Restaurant Dinlenme Tesisleri olarak" geçen benzin istasyonunun görülmesi bu 

iddiaları ortaya atmıştı...

 

Mirkelam'a bu iddia soruldu. "İstasyonlar benim değil" diyen Mirkelam, "Amcamların benzin istasyonları var. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın" dedi...


Gülben Ergen'in 50 tane ticari taksi, Feneryolu`nda daire, Antalya`da iki daire, Zekeriyaköy`de villa. ..


Kenan İmirzalıoğlu'nun İstanbul Tarlabaşı, Gümüşsuyu, Cihangir ve Galata'da birçok apartmanı olan ve son olarak Cihangir'de butik otel açmak için yeni bir bina alan İmirzalıoğlu'nun gayrimenkullerinin toplam değerinin 30 milyon lirayı bulduğu söyleniyor.


Sezen Aksu'nun Sarıyer`de villa, Kanlıca`da villa, Bodrum`da villa, Ankara`da daire, İzmir`de iki daire, iki at, bir cip, İki otomobil, bankada nakit para. ..


Vatan



Geri Dön