26 / 04 / 2024

Harmony Park Bağcılar nerede?

Harmony Park Bağcılar nerede?

Firma: Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık

Proje: Harmony Park

Harmony Park Bağcılar nerede? sorusu Kemalpaşa Mah. 23/1 Sok. No:1 Bağcılar-İSTANBUL olarak yanıtlanıyor. Harmony Park Bağcılar projesinin fiyatları 2 oda 1 salon daireler için 280 bin TL'den başlıyor...





Daire sahipleri için dinlenme alanları,  yüzme havuzu, oyun alanları, spor alanları, sauna, otopark ve fitness center gibi imkanları barındıran Harmony Park projesi 3 blok olarak tasarlanmış durumda.


Harmony Park projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut. 176 konuttan oluşan Harmony Park Bağcılar nerede soru öncesi fiyatları belirtelim: 


Harmony Park Bağcılar nerede?


Harmony Park Bağcılar fiyat: 


Harmony Park Bağcılar projesindeki fiyatlar 2 oda 1 salon daireler için 280 bin lira ile 300 bin lira, 3 oda 1 salon daireler için 330 bin lira ile 360 bin lira aralığında değişiyor. 


Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık ortak çalışmasıyla yükselen Harmony Park Bağcılar projesi 22 bin metrekare inşaat alanına yayılıyor. Harmony Park Bağcılar 'daki dairelerin alanları 106 metrekareden başlayıp, 125 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor. 


Harmony Park Bağcılar nerede?


Daire teslimlerinin 2014 yılında yapılacağı Harmony Park Bağcılar ödemeleri 'nde yüzde 30'luk kısım peşinat olarak ödendikten sonra kalan kısım için banka kredisi ile vadelendirme yapılabiliyor. 


Harmony Park Bağcılar nerede?


Harmony Park Bağcılar nerede? Harmony Park Bağcılar adres: Kemalpaşa Mah. 23/1 Sok. No:1 Bağcılar-İSTANBUL

Harmony Park Bağcılar satış ofisi telefonu:444 31 73


Harmony Park Bağcılar nerede?


Harmony Park Bağcılar projesinin daire teslimleri 2014 yılının yaz aylarında gerçekleşecek. 


Telefon: 444 31 73

Web Adresi: http://www.harmonypark.com.tr/

Gülay Odabaşı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön