19 / 04 / 2024

Harmony Park daire fiyatları!

Harmony Park daire fiyatları!

Firma: Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık

Proje: Harmony Park

Bağcılar'da yer alan Harmony Park daire fiyatları kapsamında 2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 280 bin TL'den başlıyor ve 300 bin TL'ye kadar yükseliyor.



Bağcılar Kemalpaşa'da hayata geçirilen Harmony Park projesi  Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık  tarafından inşa ediliyor. Harmony Park daire fiyatları kısmına geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim...


3 blok halinde yükselen Harmony Park Bağcılar projesi kapsamında toplam arsa alanı 7 bin 500 metrekare şeklinde belirlendi. Harmony Park Kemalpaşa teslim tarihi 2014 yaz başı olarak belirlendi. 

Harmony Park daire fiyatları 2 oda 1 salon daireler için 280 bin TL'den başlıyor ve 300 bin TL'ye kadar yükseliyor. 176 konuttan meydana gelen Bağcılar Harmony Park projesinde inşaat alanı ise 22 bin metrekare olarak belirlendi. 


Harmony Park daire fiyatları!


Harmony Park daire fiyatları kapsamında 3 oda 1 salon konutların fiyatları 330 bin lira ile 360 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Harmony Park Kemalpaşa ödeme koşulları kapsamında yüzde 30 oranında peşinat sonrasında banka kredisi uygulanarak vadelendirme yapılıyor. Harmony Park Evleri kapsamında çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness salonu, sauna, kapalı otopark, yüzme havuzu ve dinlenme alanları bulunuyor. 


Harmony Park Kemalpaşa ulaşım : Kemalpaşa Mah. 23/1 Sok. No:1 Bağcılar-İSTANBUL


Harmony Park Kemalpaşa iletişim

Telefon: 444 31 73

Web Adresi: http://www.harmonypark.com.tr/

 Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön