18 / 04 / 2024

Harmony Park Konutları!

Harmony Park Konutları!

Firma: Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık

Proje: Harmony Park

Harmony Park Konutları kapsamında yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. PRojede yer alan konutların fiyatları 270 bin TL'den başlıyor



Harmony Park projesi, İstanbul Avrupa Yakası'nda Bağcılar'da inşa ediliyor. Harmony Park Konutları kapsamında toplam inşaat alanı 22 bin metrekare olarak belirlendi. 


Harmony Park Konutları kapsamında 176 daire yer alıyor. Harmony Park Konutları projesi,  Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık  işbirliğiyle yükseliyor. 


Harmony Park Konutları satılık daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon teslim tarihi 2014 senesi olarak belirlendi. 


Harmony Park Konutları kapsamında 3 blok yer alıyor. Harmony Park Konutları kapsamında yer alan dairelerin alanları 106 metrekareden başlıyor ve 125 metrekareye kadar yükseliyor. 


Harmony Park Konutları!


Harmony Park Konutları fiyat listesi!

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 270 bin lira ile 300 bin lira arasında,

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 330 bin lira ile 360 bin lira arasında değişiyor. 


Harmony Park Konutları ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. Harmony Park Konutları kapsamında oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası ve güvenlik bulunuyor. 


Harmony Park Konutları ulaşım: Kemalpaşa Mahallesi 23/1 Sokak No:1 Harmony Park Sitesi Bağcılar/İstanbul


Harmony Park Konutları iletişim

Telefon: 444 31 73

Web Adresi: www.harmonypark.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön