25 / 04 / 2024

Harmony Park satılık!

Harmony Park satılık!

Firma: Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık

Proje: Harmony Park

Harmony Park satılık 2+1 dairelerin satış fiyatları 270 bin liradan başlayarak değişiyor. Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan Harmony Park Evleri projesi 2014 yılında tamamlanıyor...




Toplam inşaat alanı 22 bin metrekare olan Harmony Park Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar ilçesinde yükseliyor. Bağcılar Harmony Park Evleri projesi  Mayra Yapı Teknolojileri ve Atilla Yılmaz Mimarlık  işbirliğiyle yükseliyor. 


Harmony Park satılık 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Bağcılar Harmony Park Evleri 176 adet konuttan meydana geliyor. Harmony Park Evleri projesinin 2014 yılında tamamlanması planlanıyor.


Bağcılar Harmony Park Evleri projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Bağcılar Harmony Park Evleri projesinde dairelerin alanları 106 metrekare ile 125 metrekare olarak belirlendi. Harmony Park Evleri Bağcılar ödemeleri banka kredili olarak yapılıyor.



Harmony Park satılık!


Harmony Park satılık 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 270 bin lira ile 300 bin lira arasında, 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 330 bin lira ile 360 bin lira arasında değişiyor. Harmony Park Evleri Bağcılar'da Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alıyor.


Bağcılar Harmony Park Evleri projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, dinlenme alanları, kapalı otopark, çocuk oyujn alanları, spor alanları, güvenlik gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Harmony Park Evleri nerede?

Harmony Park Evleri adres : Kemalpaşa Mahallesi 23/1 Sokak No:1 Harmony Park Sitesi Bağcılar/İstanbul


Telefon: 444 31 73

Web Adresi: www.harmonypark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön