19 / 04 / 2024

Hasan Karabağ: İzmir Kent merkezini değiştirelim!

Hasan Karabağ: İzmir Kent merkezini değiştirelim!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeni dönemde aday olmasını değerlendirerek "Gördüğüm kadarıyla İzmirliler değişim istiyor" dedi.



Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ,  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeni dönemde aday olmasını değerlendirerek "Gördüğüm kadarıyla İzmirliler değişim istiyor" dedi. 


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, katıldığı bir televizyon programında İzmir siyaset hayatına yönelik görüşlerini paylaştı. Yöneltilen bir soru üzerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeni dönemde aday olmasını değerlendiren Karabağ, "Gördüğüm kadarıyla İzmirliler değişim istiyor. Aziz bey bir dalıa aday olacağım derse kendi bilir. Yorgun görünüyor, yoruldum diyor" dedi. 


Büyükşehir için kendi adaylığının konuşulmasını da değerlendiren Karabağ, "Hayatta kimseye beni aday yapın demedim. 


Bayraklı için de demedim. Büyükşehir adayı yapın demem. Benim için belediye başkanlığı 2 ya da üç dönem olmalı. İnsanın kendi yaşamı da var" diye konuştu. 


"Kentin merkezini değiştirelim" 


İzmir'de kentsel dönüşüme önem verdiklerini ve Bayraklı'da 6-7 bölgede plan revizyonu yaptıklarını söyleyen Karabağ, eski planları günün koşullarına uygun şekilde düzenlediklerini ifade ederek, "Bu konuda Büyükşehir ile çalışıyoruz. Büyükşehir'den Tepekule ve Çay Mahallesi ni söylediğim tarzda, on kata çıkan imarı konusunda inşallah Mart ayında geçecek diye bir bilgi geldi. Halk diyor ki 'İmar planlarını değiştirin, kendimiz müteahhitlere verelim'. Kentin merkezini değiştirmemiz ve cazibe merkezlerini artırmamız lazım. Arıtma tesisleri yapıldı, birçok iş yapıldı, ama değişmeyen kentin merkezi" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön