20 / 04 / 2024

Hasbahçe Kağıthane Evleri'nin temeli atıldı!

Hasbahçe Kağıthane Evleri'nin temeli atıldı!

Hasbahçe Kağıthane Evleri'nde temel atma töreni 1 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirildi. İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen projede lansman dönemine özel fiyatlarla satışlar yapılıyor.



Hasbahçe Kağıthane Evleri konum olarak Taksim-Maslak metro hattına bağlanan  Mecidiyeköy - Kağıthane metro hattı, Büyükdere aksı üzerinde oluşturulan bağlantı yollarına kolay ulaşım sağlıyor. 


Özel bir koru ve göl manzarasına hakim Hasbahçe Kağıthane Evleri, 2 blok, 119 daire ve geniş dinlenme alanlarından meydana geliyor. 2+1 şeklinde daire tiplerinin dizayn edildiği projede 500 metrekare peyzaj alanları, kapalı spor salonu, çocuk oyun alanı bulunuyor. 


GENYAP, BAUTİM VE ÖZMA ortaklığı ile inşa edilen Hasbahçe Kağıthane Evleri 2 bin  metrekare arsa, 16 bin  metrekare inşaat alanına sahip. 


Lansman öncesi ödeme seçeneklerinin sunulduğu Hasbahçe Kağıthane Evleri'nde her bütçeye uygun ödeme imkanı sunuluyor. Projede yüzde 15  + yüzde 5 indirim yapılıyor.



Liste fiyatı İndirim oranıLansmana özel fiyat Lansman öncesiPeşin

478 bin 861 TL

Yüzde 15

407 bin 32 TL

Yüzde 15+ yüzde 5 indirimYüzde 100
386 bin 680 TL 386 bin 680 TL 




Hasbahçe Kağıthane Evleri nin temeli atıldı!



Web: www.hasbahcekagithane.com


Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com 




Haber  Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



1 Nisan'da temeli atılan Hasbahçe Kağıthane Evleri Genyap, Bautim ve Özma proje ortaklığı ile hayata geçirildi. 


Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'm da temel atma törenine katıldığı Hasbahçe Kağıthane Evleri, 

2 bin metrekare arazi üzerinde 16 bin metrekare inşaat alanine sahip bulunuyor. 2 blok, 119 daire ve sosyal alanlardan meydana gelen projede 2+1 dairenin avantajları sonuna kadar sergileniyor. 


Her konutun penceresinden görünen şehir ve koru manzarasının yanı sıra; 500 m2 peyzaj alanlarına sahip proje kapalı otoparkı, kapalı spor salonu ve çocuk oyun alanı ile hem yetişkinler hem çocuklar için huzur dolu bir dünyanın kapılarını açıyor. 


ULAŞIM KOLAY 

Hasbahçe Kağıthane Evleri, Büyyükdere aksı Çizerindeki bağlantı yolları, Mecidiyeköy - Kağıthane metro hattı, Kağıthane - Beşiktaş tüneli ve Avrupa Yakası bağlantı noktaları merkezinde bulunuyor.



Yeni Akit


Geri Dön