23 / 04 / 2024

Hasoğlu Yapı KORİAD'ın düzenlediği gecede 30 daire sattı!

Hasoğlu Yapı KORİAD'ın düzenlediği gecede 30 daire sattı!

Hasoğlu Yapı, 05-07 Aralık 2012 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen ve ev sahipliğini KORİAD’ın gerçekleştirdiği “1.Türk-Körfez Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Kongresi”nde projelerini tanıttı, 30 dairenin de satışını gerçekleştirdi...



Hasoğlu Yapı, KORİAD Körfez - Avrasya İşadamları Derneği ev sahipliğinde “Daleel Turizm ve Organizasyon Şirketi”nin desteğiyle, 05-07 Aralık 2012 tarihleri arasında İstanbul Ceylan Intercontinental Otelinde düzenlenen "1.Türk Körfez Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Kongresi"ne katıldı


Güvenirliliğin, konforun, kalitenin ve estetiğin bir arada bulunduğu yapılara imza atan Hasoğlu Yapı, bu yıl ilk kez düzenlenen "Türk Körfez Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Kongresi"nde, Newista Life Başakşehir ve Newista Residence Esenyurt projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi ve bu projelerden 30 dairenin satışı yapıldı.  

Hasoğlu Yapı’nın İstanbuldaki iki projesinden biri olan ve Beylikdüzü ile Esenyurt’un kesiştiği noktada konumlanan Newista Residence Esenyurt 3 bloktan oluşuyor. Projede 864 daire, 28 mağaza ve 13 ofis yer alıyor. Toplam 43 daire ve 52 mağazadan oluşan ve açıkhava AVM üzerinde tek blokta yer alan Newista Life Başakşehir ise, Başakşehir’in en merkezi noktasında metro durağının hemen yanında konumlanıyor. 


Kongre başkanlığını Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun yaptığı, yarısı Körfezli yatırımcılardan yarısı da yerli yatırımcılardan oluşan ve 400’den fazla katılımcının katıldığı kongre ayrıca, Türkiye’den yatırımcıların yanı sıra Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Katar, Umman ve Bahreyn’den meydana gelen Körfez Ülkeleri’nden birçok iş adamı, gayrimenkul geliştirici ve yatırımcıyı biraraya getirdi. Üç oturumdan oluşan kongrede, Türkiye’de ve Körfez Ülkelerinde Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği fırsatları ile İslam Ülkeleri arasında gayrimenkul teşkilatının kurulmasına yönelik oturumlar yapıldı, yatırımcılar projelerini tanıttı. 


Kongreden memnun kaldıklarını ve katılımın yoğun olduğunu belirten Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever yaptığı açıklamada; “Kongrenin Körfez Ülkeleri ile ilişkiler geliştirmekte ve güçlendirmekte faydalı olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Kongreye katılan Türk ve Körfezli yatırımcılar 5 Aralık akşamı Adile Sultan Yalısı’nda düzenlenen Gala Yemeği’nde buluştu. Yemeğe Hasoğlu Yapı Yönetim Kurulu’ndan Abdullah Sever katılırken, Sever yemek sırasında da yatırımcılarla görüşmeler yapma fırsatı bulduklarını belirtti.


Geri Dön