18 / 04 / 2024

Hatay Altınözü’ne Millet Bahçesi geliyor!

Hatay Altınözü’ne Millet Bahçesi geliyor!

Hatay Altınözü’nde millet bahçesi çalışmaları başlıyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, projeyle ilgi açıklamalarda bulundu.



Hatay’ın Altınözü ilçesi'nde millet bahçesi yapımının çalışmaları başlatıldı. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı projeyle ilgili açıklama yaptı.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı yaptığı açıklamada Altınözü’nde gerçekleştirerek ters ev, asma köprü, zipline ve millet bahçesi yapımına başlandığını aktardı.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Ters Ev Projesi, Zipline, Millet Bahçesi ve Asma Köprü’nün startını verdik! Hatay’da bir ilke daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz, hayırlı uğurlu olsun. Zeytin Diyarı Altınözü ilçemizi marka şehir haline dönüştürmek amacıyla farklı projeler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda bölgemizde bir benzeri olmayan Ters Ev Projesi, Zipline, Asma Köprü ve Millet Bahçesini hayata geçirerek Altınözü ilçemizde yeni bir cazibe merkezi oluşturacağız. Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkı bölgesinde startını verdiğimiz projelerin ilçemize ve Hatay’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Hatay Altınözü’ne Millet Bahçesi geliyor!


Geri Dön