20 / 04 / 2024

Hayat sigortası primlerinin geri alınabileceğini öğrenenler e-Devlet'e yüklendi! Kredi çekenler iptal ediyor

Hayat sigortası primlerinin geri alınabileceğini öğrenenler e-Devlet'e yüklendi! Kredi çekenler iptal ediyor

Krediyi çekenler iptal etmeye koştu. Hayat sigortası primleri geri mi alınıyor? İşte detaylar...



Hemen hemen buna yeterli bütçeyi ayırabilecek her kişinin yapmış olduğu uygulamalardan biri oldu hayat sigortası.

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi’nde konu ile alakalı bir haber yer aldı. Haberde kredilere başvurulurken yapılan hayat sigortalarının primleri e-Devlet üzerinden geri alınabileceği yazdı.

Durum böyle olunca da haberi duyan vatandaşlar e-Devlet’e koştu. Haber yazan adımları tek tek uygulayan kişilerse sayfa yoğunluğu sebebiyle siteden hata aldı.

Bu durum sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, konu ile alakalı açıklama, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (SEDDK) geldi.

Haber metni ise bu açıklamadan sonra kaldırıldı.

Hayat sigortası primlerinin geri alınabileceğini öğrenenler e-Devlet e yüklendi! Kredi çekenler iptal ediyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön