24 / 04 / 2024

Haydar Akar Kocaeli Devlet Hastanesi'nin inşaatını inceledi!

Haydar Akar Kocaeli Devlet Hastanesi'nin inşaatını inceledi!

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin tamamlandığında 6 kat ile hizmet verecek yeni binasının inşaatı hızla devam ederken Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, 29 Ekim 2016 ‘da bitmesi planlanan inşaatındaki çalışmaları yerinden inceledi.



Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, hızla devam eden Kocaeli Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret ederek çalışmaları yerinden inceledi.


Kocaeli Devlet Hastanesi’nin 58 milyon 540 bin liraya mal olacak ve tamamlandığında 6 kat ile hizmet verecek yeni binasının inşaatı hızla devam ederken Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, 29 Ekim 2016 ‘da bitmesi planlanan inşaatını ziyaret ederek çalışmaları yerinden inceledi.


SIKI BİR ÇALIŞMA VAR

Geçen hafta bildiğiniz gibi temel atıldığı iddia edilen şehir hastanesini yerinde incelemek üzere cephanelik bölgesine çıktığımızda temel yok olduğunu görmüştük.Aynı akıbet devlet hastanesinde de var mı diyerek buraya geldik ama gerçekten geldik gördük çok sıkı bir şekilde çalışma var. Kocaeli’nin sağlıkta müthiş bir açığı var, bu açığın tamamlanması gerekiyor.Özellikle yoğun bakım üniteleri, yatak sayısı, onkoloji hastanesi gibi hastane açıklarımız var.Kocaeli hızla büyüyen bir şehir haline geliyor oldukça yoğun göç alana bir bölge.O yüzden bu tür yatırımların hızla devam etmesi gerektiğini” belirtti.


HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kocaeli Devlet Hastanesinde doğduğunu söyleyen söyleyen Haydar Akar,”Ben Kocaeli Devlet Hastanesine çok önem veriyorum.Hastanenin şehir merkezinde kaldırılma gibi bir talepler vardı.Ben bu taleplere şiddetle karşı çıkıyordum.Hastanenin şehir merkezinde olması insanlara ulaşım anlamında rahatlık sağlıyor.Geçte olsa bu hastane projesinin ve inşaatının başlanması vatandaş adına çok önemli. Kocaeli’ye olumlu bir şekilde atılan her bir çivi bizim için önemli.Bu açıdan bu projeye vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum”dedi.


Demokrat Kocaeli


Geri Dön