25 / 04 / 2024

Hazine 1.32 milyar TL borçlandı!

Hazine 1.32 milyar TL borçlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2 yıl vadeli tahvillerde toplam 1,32 milyar TL borçlanmaya gitti. Söz konusu tahvilin ihraç ihalesinde bileşik faiz yüzde 18.11 olarak kaydedildi.



Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2 yıl vadeli 6 ayda bir yüzde 6,10 sabit kupon ödemeli devlet tahvillerinin yeniden ihraçında 3,04 milyar TL'lik teklife karşılık 968,6 milyon TL satış gerçekleştirdi.

Bloomberg'in haberine göre; Hazine’nin 2 yıllık tahvil ihracında bileşik faiz yüzde 18.11 oldu.

Hazine 1.32 milyar TL borçlandı!

İhalesi öncesi ise piyasa yapıcıların 551 milyon TL’lik teklifine karşın 350 milyon TL satış gerçekleştirdi. Hazine aynı tahvilde kamuya satışta bulunmadı.

Hazine 8.72 milyar TL borçlandı!

Hazine 5,6 milyar lira borçlandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön