26 / 04 / 2024

hazine ne kadar borçlandı

hazine ne kadar borçlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2 yıl vadeli tahvillerde toplam 1,32 milyar TL borçlanmaya gitti. Söz konusu tahvilin ihraç ihalesinde bileşik faiz yüzde 18.11 olarak kaydedildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 129,8 milyar liralık iç borçlanma!

Mayıs-temmuz dönemine ilişkin 141,2 milyar liralık iç borca karşılık Hazine ve Maliye Bakanlığı 129,8 milyar lira iç borçlanmaya gidecek.

Hazine 8.72 milyar TL borçlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün gerçekleştirdiği 2 tahvil ihalesinde toplam 8 milyar 720.5 milyon lira borçlanmaya gitti.

Hazine 5,6 milyar lira borçlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün gerçekleştirdiği 2 tahvil ihalesinde 5 milyar 645,6 milyon lira borçlanmaya gitti.

Hazine yaklaşık 3,4 milyar lira borçlandı!

Bakanlık, 2 yıl (539 gün) vadeli, 6 ayda bir yüzde 6,9 kupon ödemeli devlet tahvilinin yeniden ihracını gerçekleştirdi. 

Hazine yaklaşık 11 milyar lira borçlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği bono ve tahvil ihalelerinde 10 milyar 929,9 milyon lira borçlanmaya gitti.

Hazine 6,2 milyar lira borçlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği tahvil ihalesiyle 6 milyar 185,2 milyon lira borçlanmaya gitti.

Hazine 2.3 milyar TL borçlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği tahvil ihalesinde 2 milyar 345.7 milyon lira borçlanmaya gitti.

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde tarihi rekorunu yeniledi. Bugün piyasalarda ABD enflasyon verileri ve Hazine'nin bugün tamamlayacağı kasım ayı iç borçlanma gündemi takip edilecek. Peki  Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları.

2024 yılında 100 metrekarelik bir evin maliyeti ne kadar olacak? 

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 2024 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri resmen belli oldu. Peki 2024 yılında 100 metrekarelik bir evin maliyeti ne kadar olacak? 

Dolar zirveninde zirvesine fırladı! 23 Haziran 2023 güncel döviz kurları: 1 dolar ne kadar? Euro ve sterlinde son durum!

TCMB'nin faiz kararı ve Hazine Bakanı'nın serbest kambiyo rejimi açıklamalarıyla dolar/TL yeni bir rekor kırdı. Peki, dolar kaç TL, euro ve sterlin ne kadar? 23 Haziran 2023 Cuma güncel döviz kurları...

2023 Kıdem tazminatı tavan ücreti ne kadar?

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından bu yıl Ocak-Temmuz dönemi kıdem tazminatı tavan ücreti açıklandı. Peki, 2023 Kıdem tazminatı tavanı ne kadar? İşte detaylar...

Deprem sonrası DASK toplam ne kadar ödeme yaptı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Meydana gelen deprem felaketinin hemen ertesinde AFAD’a 100 milyar TL tahsis ettik. Şu ana kadar da yaklaşık 40 milyar TL nakit aktarımı gerçekleştirdik ve DASK çerçevesinde bugüne kadar toplam 11,5 milyar TL hasar ödemesi yaptık" dedi.

Euro kurunda sınırlı yükseliş sürüyor! Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 7 Şubat 2023 euro/TL kuru

Dolar/TL kuru tarihi zirvelerinde yatay seyrederken piyasalarda Hazine ihaleleri ve 10 ilden oluşan depremin etkileri izleniyor. Euro/TL kurunda ise sınırlı yükseliş  devam ediyor. Euro/TL ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 7 Şubat 2023 euro/TL kuru son dakika...

Yemek ücreti ne kadar oldu? 2 kattan fazla arttı

Yemek ücreti, 2023 yılı asgari ücret zammının açıklanmasının ardından merak ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yemek ücretinin ne kadar olduğunu duyurdu. 2023 Yemek ücreti ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış! 2023 yemek parası ücreti ne kadar oldu?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için yemek ücretlerini duyurdu. Peki, 2023 yemek parası ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Euro ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 5 Aralık 2022 euro/TL kuru

Dolar/TL kuru 18.6 lira etrafındaki yatay seyir ikinci ayına girerken bugün piyasada kasım ayı enflasyon verileri ile Hazine ihalesi takip edildi. Euro dolar paritesinde ise yükseliş devam ediyor. Euro ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 

Asgari ücrette son dakika gelişmesi (8 Kasım) Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

Milyonlarca kişi asgari ücret ne kadar olacak sorusunun cevabını arıyor. Asgari ücret 2023 zammı ile ilgili son dakika açıklamaları geliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücret ve memur maaşlarında yapılacak zamla ilgili konuştu ve enflasyon rakamlarını işaret etti.

KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, esnaf ve sanatkarlar ile tarımsal üretime yönelik kredi paketleri ve genç girişimci desteği ile ilgili paylaşımda bulundu. Peki, KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar? Faizsiz çiftçi kredisini hangi bankalar veriyor?

Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi kapsamında üretici ve çiftçilere kullandırılan kredilerde değişikliğe gidildi. Bu değişikliğin ardından çiftçiler, Ziraat Bankası faizsiz çiftçi kredisi ne kadar?, Faizsiz çiftçi kredisini hangi banka veriyor? Sorularının cevaplarını araştırmaya başladı.

Betonarme bina metrekare maliyeti 2023! Betonarme bina metrekare maliyeti 2023'te ne kadar oldu?

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 2023 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri resmen açıklandı. 2023 yılı inşaat maliyet bedelleri, 81 seri nolu Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği kapsamında yer aldı. Peki, betonarme bina metrekare maliyeti 2023 ne kadar oldu?

hazine ne kadar borçlandı Haberi

hazine ne kadar borçlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2 yıl vadeli 6 ayda bir yüzde 6,10 sabit kupon ödemeli devlet tahvillerinin yeniden ihraçında 3,04 milyar TL'lik teklife karşılık 968,6 milyon TL satış gerçekleştirdi.

Bloomberg'in haberine göre; Hazine’nin 2 yıllık tahvil ihracında bileşik faiz yüzde 18.11 oldu.

İhalesi öncesi ise piyasa yapıcıların 551 milyon TL’lik teklifine karşın 350 milyon TL satış gerçekleştirdi. Hazine aynı tahvilde kamuya satışta bulunmadı.

Hazine 8.72 milyar TL borçlandı!

Hazine 5,6 milyar lira...