28 / 03 / 2024

Heafey Group ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi!

Heafey Group ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi!

Yelken tutkusuyla yarış heyecanını birleştiren “2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası”nın ana sponsorluğunu dünyaca ünlü gayrimenkul şirketi Heafey Group üstlendi.



Bir süredir Türkiye’deki yatırımcılara Florida’daki Condo-Hotel konseptini tanıtan ve Atlantik Okyanısı kıyısındaki Ocean Conrad Resort projesinin satışını gerçekleştiren Heafey Group’un Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur “Yeni ufuklara yelken açmak isteyen yatırımcılara verdiğimiz desteği, ülkemizde kadın yelkenciliğinin gelişmesini hedefleyen “Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası”na da vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.


28 - 29 - 30 Temmuz tarihlerinde İstanbul Caddebostan – Adalar parkurunda gerçekleştirilecek

Kupa, Türkiye Yelken Federasyonu’nun himayesinde ve Marmara Yelken Kulübü’nün işbirliğinde düzenleniyor. 28 Temmuz Cuma günü öğleden sonra başlayacak ve 3 gün sürecek Kupa’da şamandıra ve coğrafi olmak üzere toplam 6 yarış yapılacak. Deniz Kızı Ulusal Yelken Kupası,

30 Temmuz Pazar günü öğleden düzenlenecek Ödül Töreni ile sona erecek.


Yarışmanın Büyük Ödülü Miami’de 4 günlük tatil olacak. Kupa’nın sponsoru Heafey Group birinci gelen takımın maksimum 7 sporcusuna Hilton Grand Miami Doubletree Oteli’nde ücretsiz konaklama fırsatı verecek.


Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası ile kadınların yelken sporuna olan ilgisinin artması, ülkemizdeki kadın yelkenciliğinin desteklenmesi, yeni sporcular yetiştirilmesi ve kadın yelkencilerin motive edilmesi hedefleniyor. (www.denizkiziyelkenkupasi.com)


Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın kadın duyarlılığını yansıtacak bir sosyal sorumluluk boyutu da olması hedefleniyor. Bu fikirden hareketle, her yıl Kupa gelirinin bir bölümü ile kadınlara yönelik çalışmalar yapan saygın bir sivil toplum kurumu destekleniyor. Kupa’nın ilk seneki geliri ile kadın ve aile konusunda yaptığı çalışmalar ile ülkemizin önde gelen vakıflarından biri olan Anne Çocuk Eğitim Vakfı - AÇEV’e katkı sağlandı. 2017 yılında da AÇEV’e destek sağlanacaktır.


Bu sene kupaya katılması kesinleşen kurumlar arasında Türk Telekom, Arçelik A.Ş., Eker, Fiba Faktoring, Ford Otosan, Sahibinden , Ravago ve AÇEV gibi önemli isimler yer alıyor. Kupaya kayıtlar sürüyor.


Kupa’yla ilgili bilgi almak ve katılmak isteyen kurumlar, 0216 418 33 34 numaralı telefondan ARPR İletişim’i arayabilir ya da www.denizkiziyelkenkupasi.com adresinden ayrıntıları görebilirler.


Geri Dön