26 / 04 / 2024

Helenium Boutique; İstanbul'un yeni merkezinde butik bir yaşam!

Helenium Boutique; İstanbul'un yeni merkezinde butik bir yaşam!

Firma: Başarır İnşaat

Proje: Helenium Boutique

Helenium Boutique projesi "İstanbul'un yeni merkezinde butik bir yaşam" sloganıyla satışa sunuldu. Dairelerin 195 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 148 tane daire yer alıyor.



Helenium Boutique projesi "İstanbul'un yeni merkezinde butik bir yaşam" sloganıyla tanıtılıyor. Bugün düzenlenen lansmanla satışa çıkan projede 148 tane daire yer alıyor. 


Başarır İnşaat imzası ile yükselen  Helenium Boutique  projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Pendik ilçesinin Kurtköy bölgesinde konumlandırılıyor. 


Helenium Boutique Kurtköy projesinde teslimler 2017 yılının başında gerçekleşecek. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Helenium Boutique projesindeki dairelerin fiyatları 195 bin 600 TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin alanları 65 metrekareden başlıyor ve 191 metrekareye kadar ulaşıyor.


Helenium Boutique projesinde toplam daire bedelinin yüzde 35'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. 


4 bloktan meydana gelen Helenium Boutique projesinde fitness center, spor alanları, yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Helenium Boutique nerede?

Adres: YeniŞehir Mahallesi.Eşref Bitlis Bulvarı No:33 Kurtköy/Pendik


Helenium Boutique iletişim

Tel: 0216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön