19 / 03 / 2024

Helenium Garden Kurtköy Evleri!

Helenium Garden Kurtköy Evleri!

Firma: Başarır İnşaat

Proje: Helenium Garden

Helenium Garden Kurtköy Evleri 4 blok halinde Başarır İnşaat tarafından yükseliyor. Yakında satışa çıkacak olan Helenium Garden Kurtköy Evleri projesinde yüzde 1 peşinat imkanı sunuluyor...




Helenium Garden İstanbul Anadolu yakasında Kurtköy ilçesinde hayata geçiriliyor. Başarır İnşaat'ın Helenium konut projelerine yenisini eklediği Helenium Garden projesi 35 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.


7 ve 8 katlı 4 blok olarak inşa edilen  Helenium Garden  Kurtköy Evleri stüdyo daireler, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Helenium Garden Kurtköy Evleri projesinde daire teslimleri Mayıs - Haziran 2015 yılında başlıyor. 


Helenium Garden Kurtköy Evleri projesinde stüdyolar 42 metrekareden başlayıp, 48 metrekareye kadar tasarlandı. Helenium Garden Kurtköy Evleri projesinde 1+1 daireler ise 71,5 metrekare olarak belirlendi.


Yüzde 1 peşinatla ödemelerin yapılabileceği Helenium Garden Kurtköy Evleri projesinde 60 ay vade farkı olmadan ödeme seçeneği sunuluyor. Helenium Garden Kurtköy Evleri içerisinde yüzme havuzu, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, fitness, sauna gibi imkanlar bulunuyor.



Telefon: 0216 533 81 81

Web adresi: www.heleniumgarden.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön